0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně chytá formu, Dražejovu naložila bůra


Branky


11. J. Kasal , 53. R. Vojta , 60. R. Vojta , 74. M. Chalupa , 84. J. Děd
20

Vypadá to, že se Čkyně zvedá. Dražejovu nemilosrdně nasázela pětku, góly však začala sázet především ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Kasal poslal Čkyni do vedení

Čkyni se proti Dražejovu daří i na podzim vyhrála pětigólovým rozdílem. První polovina zápasu nebyla ještě tak jednoznačná, ale přece Čkyně byla o něco lepší, což vedlo k vedoucí brance, kterou vstřelil v 11. minutě J. Kasal. Dražejovu se nedařilo vypracovat vážnější situaci k zakončení. Až ve 44. minutě domácí Pavel Samohejl postupoval sám na brankáře Formánka, ale síť nerozvlnil a hostující brankář si připsal důležitý zákrok.

Roman Vojta zvyšoval dvakrát skóre

Druhý poločas už domácí totálně odpadávali a hosté i díky dobré produktivitě vedení navyšovali. Dvě branky po sobě dal Roman Vojta. K němu se ještě přidal M. Chalupa a celé to završil šest minut před koncem J. Děd a Čkyně si tak pohodlně odvezla plný počet bodů. K utkání přihlíželo sto dvacet diváků.

Dražejov se musí připravit na Stachy, kde oběma týmům půjde o hodně. Čkyni čeká boj proti Vlachovu Březí.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Duel dopadl stejným rozdílem jako na podzim. Nedařilo se nám vůbec zakončit. Poločas nebyl tak špatný až na ten rychlý gól. Ke konci poločasu mohl vyrovnat Samohejl, když sel sám. Druhý poločas byl v režii hostů a ti přidali ještě další čtyři branky. Doma se nám vůbec nedaří. Musíme to hodit rychle za hlavu a soustředit se na důležité utkání ve Stachách.

SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: Jsem moc rád, že jsme konečně produktivní, dneska opět musím pochválit celý tým za kolektivní, a hlavně zodpovědný výkon. Celé utkání jsme měli pod kontrolou, tedy až na hrubici ze 44. minuty, kterou jsme soupeři nabídli jeho jedinou šanci v utkání, kterou naštěstí zlikvidoval Kuba Formánek, když na něj postupoval Pavel Samohejl zcela sám. Za týden jedeme do Březí, kde je to vždycky spíše boj než fotbal, opět soupeř ze sestupového pásma, papírově budeme favorit, tuhle roli se pokusíme proměnit na tři body.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - D. Pojsl [-] (43. K. Řezníček [-] ) , P. Janus [-] , V. Šindelář [-] (81. B. Gumuliauskas [-] ) , D. Kovář [-] (78. J. Holfeld [-] ) - M. Zámečník [-] , M. Mertl [-] (66. T. Brož [-] ) , F. Brázda [-] , P. Poláček [-] (61. M. Hrubý [-] ) - T. Hrčka [-] , P. Samohejl [-] -

SK Čkyně
J. Formánek [-] - I. Pinke [-] (73. V. Zeman [-] ) , J. Král [-] , J. Pešek [-] (81. J. Fiedler [-] ) , M. Gerold [-] (71. M. Turek [-] ) , J. Děd [-] , J. Kasal [-] (64. M. Miklas [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] , V. Turek [-] , Š. Friedl [-] (73. M. Kuta [-] )

ŽK: 87. J. Holfeld .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novák Roman - SLEPIČKA Vít, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Dražejov hraje sice o záchranu, ale kvalita je na straně hostů. Čkyně vyměnila trenéra a jak se říká, nové koště dobře mete. Hosté si po výhře nad Strunkovicemi odvezou i z Dražejova 3 body.