Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice na první jarní body stále čekají, doma podlehly Dražejovu


Branky


29

Z pohledu tabulky pro oba týmy důležitý zápas zvládli lépe hosté, kteří díky prvnímu poločasu odvážejí všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Dražejov porazil Chelčice na podzim 3:2, po půlroce se už jednalo o zápas o udržení a oběma týmům by se body hodily. Do tohoto utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří se snažili z šancí vytěžit maximum. Ve 23. minutě se dostal k odraženému míči Tomáš Hrčka a levačkou přehodil mladého brankáře Vondráška. Ve 42. minutě zpracoval dlouhý nákop Martin Zámečník a opět nedal domácímu brankáři šanci – 0:2. Těsně před poločas napřáhl Pavel Poláček a domácí gólman předvedl perfektní zákrok a střelu vyrazil.

Čtvrthodiny před koncem stihl jen snížil kapitán Jan Turek

Druhý poločas se hosté především snažili hrát zodpovědně, organizovaně a hlavně neinkasovat. Chelčice tedy si začaly vytvářet územní převahu. Hosté už hráli na brejky. Dvakrát domácí obraně utekl střídající Jaroslav Holfeld, ale nedal. Zato Chelčice konečně skórovaly, když v 76. minutě se prosadil Jan Turek. Na vyrovnaní to však nestačilo a Dražejov si odvážní tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: První půlku jsme byli aktivnější a vytvořili si několik šancí z nichž jsme dvakrát skórovali. Hrčka se dostal k odraženému balonu a z vápna levou přehodil gólmana. Po dlouhém balónu před poločasem zvyšoval Zámečník, kterého první branka v našem dresu bude něco stát. Ještě před půli vyrazil domácí brankář Poláčkovu střelu na tyč. Díky zodpovědnému bránění byl poločas bez obdržené branky. Druhá půlka byla spíše nahoru dolu a když hosté snížili, měli jsme vítr a 10-15 min jsme byli na naší polovině. Dvakrát z brejku mohl skórovat Holfeld ale ani ťuk – taky ho to bude něco stát. (smích) Když rozhodčí ukončil zápas mohli jsme se radovat z prvního velmi důležitého jarního vítězství.



Sestavy


FK Chelčice
J. Vondrášek [-] - M. Šácha [-] , L. Benedikt [-] , O. Benedikt [-] , M. Machnyk [-] (62. A. Brtna [-] ) , V. Tesař [-] , J. Křenek [-] , M. Švec [-] , R. Kapusta [-] (65. P. Pícha [-] ) , J. Turek [-] , M. Zlatohlávek [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - D. Pojsl [-] , P. Janus [-] , V. Šindelář [-] , D. Kovář [-] (54. T. Brož [-] ) - M. Zámečník [-] , M. Mertl [-] , F. Brázda [-] , P. Poláček [-] (88. M. Hrubý [-] ) - T. Hrčka [-] , P. Samohejl [-] (70. J. Holfeld [-] ) -

ŽK: 37. L. Benedikt , 45. J. Křenek , 88. V. Tesař - 62. D. Pojsl , 81. T. Hrčka , 84. F. Brázda , 87. P. Poláček .
Hráči zápasu: T. Hrčka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MRÁZ Marek, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 17:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Josef Diviš
Tip experta: remíza

Jak Chelčice, tak i Dražejov by se určitě chtěli dostat výše, než je jejich současné postavení v tabulce, a proto tipuju, že se soupeři rozejdou remízou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích