3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 10:30

25.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní porážka pro ČAFC, Vršovice jasně ovládly zápas o třetí místo


Branky


0

Přímý souboj o třetí místo, avšak mezi týmy s rozdílnou formou, se odehrál v pátek dopoledne ve Vršovicích. Zatímco domácí se na jaře výsledkově trápí, ČAFC na svého jarního přemožitele zatím čekalo. To už ale po 25. kole neplatí. Vršovice se po jasné výhře 3:0 vrátily na třetí místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel už ve druhé minutě Mojžíš, který nedal tvrdou střelou brankáři šanci. Rychlý vedoucí gól dodal domácím sebevědomí a hra se odehrávala především před brankou Čafky. Humpl pálil ještě v 18. minutě nad, o dvě minuty později ale prostřelil Drahoráda a domácí vedli už 2:0. Vzápětí v jasné šanci selhal vršovický Zukal. Po půlhodině hry vedli domácí už o tři góly. Postaral se o to znovu Humpl, který se trefil po samostatné akci. Hráči ČAFC mohli ve 35. minutě snížit, když Fitzel přehodil brankáře Mahu, míč se však zastavil na tyči. První poločas tak skončil za stavu 3:0.

V úvodu druhé půle si oba týmy připsaly po jedné příležitosti, skóre se však neměnilo. V 58. minutě zabránil skvělým zákrokem brankář Drahorád Humplovi v  dovršení hattricku. Poté si vypracovali několik příležitostí hosté, všechny však skončili u dobře chytajícího Mahy. V závěru mohly Vršovice navýšit své vedení. Nejprve chyběl Petržílkovi jeden krok, podruhé v nadějné pozici stejný hráč místo střely přihrával Kejhovi, který se prosadit nedokázal. Vršovice tak berou po vítězství 3:0 všechny tři body. 



Sestavy


SK Union Vršovice
P. Maha [-] - J. Tomaides [-] , J. Šimr [-] , K. Protivinský [-] , J. Špaček [-] - M. Mojžíš [-] , M. Zukal [-] (88. T. Málek [-] ) , V. Kejha [-] , M. Minařík [-] , M. Baum [-] - M. Humpl [-]

ČAFC Praha
I. Drahorád [-] - M. Voldřich [-] , J. Benda [-] , L. Zahradník [-] , M. Jerie [-] - M. Moravec [-] , A. Mašek [-] , J. Lukáš [-] , T. Linhart [-] - T. Fitzel [-] , D. Dratva [-]

ŽK: 85. J. Tomaides .
Hráči zápasu: P. Maha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.