J. Hoch 19. (p.)
J. Hoch 29.
M. Krejčí 82.
J. Sýkora 87.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek B využil domácího prostředí a přehrál Bělčice


Branky


19. J. Hoch (p.) , 29. J. Hoch , 82. M. Krejčí , 87. J. Sýkora - 90. K. Hanzlík
24

Jasnou výhru domácích režíroval Jan Hoch už v prvním poločase. K němu se ke konci přidali další dva hráči domácích a v závěru jen snížil klasický střelec hostů – Karel Hanzlík

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Hoch nastartoval Osek B za výhrou

Bělčice zavítaly na hřiště osecké rezervy, kde se jim moc nedaří, ale podzimní zápas vyhrály v poměru 3:2. První polovina začala vyrovnaně. Obě mužstva si vytvořila svoje šance, ale jako první skórovali domácí. V 19. minutě zahrával pokutový kop Jan Hoch a nemýlil se – 1:0. O deset minut později se k přímému kopu postavil opět J. Hoch, a i tato jeho střela skončila v síti. Domácí šli do kabin s dvoubrankovým vedením.

Hosté jen snížili Hanzlíkem

Ve druhém poločase už byly lepší Bělčice, Osek B se soustředil spíše na bránění a na brejky. Přesto se opět prosadili domácí. V 82. minutě z brejku zvýšil na 3:0 M. Krejčí. Chvíli po něm na 4:0 proměnil brejk J. Sýkora – 4:0 a bylo definitivně rozhodnuto. Domácí přece jen zasloužený gól dali. Spoustu hostujících šancí zastavila domácí obrana nebo brankář Budoš, ale v 90. minutě po časté ose M. Ráž – K. Hanzlík skóroval druhý jmenovaný – 1:4.

Příští zápas Bělčice hrají doma proti Volyni Osek B jede do Sousedovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Jan Hoch, hráč: První poločas byl vyrovnaný, přesto jsme si vytvořili několik šancí a 2 z nich proměnili. Nejprve se z penalty trefil Hoch a o chvíli později se opět prosadil Hoch z přímého kopu. Hosté si v prvním poločase nevytvořili žádnou větší šanci, a tak se do kabin šlo za stavu 2:0. V druhé půli hosté chtěli se zápasem něco udělat, proto hráli více ofenzivně a vytvořili si několik šancí, při kterých netrefili bránu nebo nás podržel gólman Budoš. My jsme hrozili z brejků a 2 nám na konci vyšly, když se nejprve trefil Krejčí a o chvíli po něm nestárnoucí Sýkora. Hosté ještě dokázali v poslední minutě upravit stav na 4:1 Hanzlíkem. Zasloužená výhra s těžkým soupeřem a velmi důležité body!




Sestavy


TJ Osek B
M. Budoš [-] (81. J. Sýkora [-] ) - O. Mareš [-] , D. Gondek [-] , J. Hájek [-] - J. Lávička [-] , J. Diviš [-] , M. Krejčí [-] - J. Hoch [-] , V. Ježek [-] - J. Čapek [-] , Z. Čermák [-] (75. P. Vojta [-] )

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - R. Tintěra [-] , P. Průcha [-] (68. L. Mach [-] ) , O. Páca [-] , V. Mach [-] , K. Hanzlík [-] , M. Ráž [-] , M. Hrkel [-] , A. Ježek [-] (46. J. Houda [-] ) , K. Zeman [-] , M. Hevera [-]

ŽK: 44. J. Diviš - 28. K. Dražan , 43. M. Hrkel .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - PICKA Pavel, IRAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Radek Frčka
Tip experta: výhra domácích

S pomocí pár hráčů z áčka si béčko Oseka připíše první jarní body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů