Stachy si připisují další skalp týmu z vršku tabulky, navíc hrály od dvacáté minuty v deseti


Branky


5. A. Klose , 28. J. Pešl - 19. D. Vítovec (p.)
25

Po Bělčicích, Sousedovicích obraly Stachy i Vacov a tentokrát o všechny body. Navíc se domácí odpoutali od posledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí i v deseti dali vítěznou branku

I když postavení v tabulce jasně favorizovalo hosty, tak toto šumavské derby nikdy nemívá předem daného vítěze a poraženého. Domácí také do utkání vstoupili lépe a již ve 12. minutě z přímého kopu posadil D. Pek míč na hlavu A. Klosemu a ten nekompromisně zavěsil – 1:0. Nedlouho poté se dožadoval pokutového kopu po souboji ve vápně M. Šíp, ale rozhodčí to viděl jinak. Ovšem o malou chvíli později již na druhé straně penaltu odpískal a D. Vítovec srovnal na 1:1. Stachovští se cítili ukřivděni a M. Šíp si za protesty vykoledoval žlutou kartu. Po pár minutách opět M. Šíp fauloval a po druhé žluté musel pod sprchy. Přesto domácí udeřili ještě jednou. Ve 26. minutě po pěkné kombinační akci stihl hostující brankář Klas míč pouze vyrazit a agilní J. Pešl vrátil vedení na stranu Stach – 2:1. Pak emoce trochu opadly a stovka diváků se začala fotbalem bavit. Domácí pozorně bránili a hosté vědomi si početní převahy si kombinační hrou vytvořili převahu. Gól však již do přestávky nepadl.

Stachy vedení udržely

Ve druhém poločasu opět prvních patnáct minut Stachy dokázaly hrát na polovině soupeře, ale pak postupně tlak Vacova sílil. Hrálo se před brankou Šebánka, který předvedl perfektní zákroky a když už na míč nedosáhl, tak mu pomohlo břevno. Vacovští hráči neměli prostě v zakončení štěstí anebo dostatek kvality a vyrovnávací gól se jim vstřelit nepodařilo. A tak domácí i v 10 lidech celých 70 minut ubránili vítězství a díky tomu se odpoutali z posledního místa.

 

Autor: Sokol Stachy



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - STUDENÝ Josef, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2019 19:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Štveráček

Expert: Radek Frčka
Tip experta: výhra hostů

Vacov to ve Stachách nebude mít lehké, ale nakonec urve plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů