0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice po povedeném vstupu do jara remizovaly s Dražejovem


Branky


24

Cehnice posilněny výhrou nad Vacovem tentokrát nedokázaly skórovat a Dražejov si tak odváží bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí museli dvakrát střídat

Jedinou domácí šanci v prvním poločase zakončil po chybě hostující obrany Krejsa pouze do brankáře a ani z několika rohových kopů se domácí proti výrazně menšímu soupeři neprosadili. Dražejov se pokoušel o střely z dálky a jedna ke konci poločasu dokonce skončila na břevně cehnické branky.

Gólu jsme se nedočkali

Druhý poločas začal z domácí strany výrazně lépe. Přidali na důrazu, chtěli zápas rozhodnout, ale nebyli produktivní. V 64. minutě se dostal ke hlavičce po centru Máry Krejsa, ale hostující gólman Patrik Drnek jeho hlavičku vyrazil. O pár minut později se centr opakoval, tentokrát z druhé strany a hlavičkoval k tyči Nedvěd, ale hostující brankář se štěstím míč opět vyrazil.

Domácí největší šanci pak měl Josef Čech, kdy se Cehnicím podařila snad jediná pěkná akce po zemi ze strany a následně přenesení do středu hřiště, odkud mohl jít J. Čech sám na bránu, ale na nerovném terénu ho zradilo zpracování a míč mu uskočil až k rukám hostujícího brankáře. Zápas domácí pak zakončili platonickým tlakem, který ale nevedl k žádným větším šancím, ale spíše pouze k závarům, které ale nedotáhli do konce.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: S Dražejovem jsme nastoupili ve stejné sestavě, která zvládla úspěšně minulý zápas s Vacovem. Výkon se ale rozhodně srovnat nedal. Především v nasazení se zápasy nedali z naší strany vůbec srovnávat. Toho využil Dražejov a svou herní agresivitou vypadal v první půli lépe. Šlo ale o klasické derby, kdy ani jeden tým nechtěl dostat úvodní branku. Bylo to spíše o nakopávaných míčích a soubojích. Naše obrana pracovala ale velmi spolehlivě a nikoho z hráčů Dražejova nepustila za celý zápas do šance. Ondřej Martínek společně s Radkem Frčkou na stoperech si dokázali se všemi útoky soupeře poradit a díky tomu jsme i podruhé za sebou udrželi čisté konto. Bohužel směrem dopředu se nám vůbec nedařilo. Po vítězství s Vacovem je remíza s Dražejovem ztrátou. I s ohledem na ostatní výsledky to pro nás byl velmi důležitý zápas, který jsme nezvládli. Nyní nás čeká další náročný souboj v Chelčicích, kde bychom potřebovali rozhodně bodovat, abychom se vyhnuli záchranářským starostem.

TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Zápas dvou rozdílných poločasů. První jsme mohli vest klidně 3:0 druhy prohrávat. Dvě břevna – Brázda a Hrčka z přímého kopu. Domácí hrozili opět ze standardek hlavičkami. Nakonec spravedlivá remíza. Hodně nám pomohl náš brankář Patrik Drnek, vytáhl neuvěřitelné zákroky a držel nás.



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] (30. V. Turek [-] ) , P. Pletka [-] (36. J. Mára [-] ) , R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , V. Debnár [-] (64. V. Vaněk [-] ) , J. Čech [-] (72. O. Sadlak [-] ) , L. Čech [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , D. Pojsl [-] , F. Brázda [-] - T. Hrčka [-] , M. Zámečník [-] , P. Poláček [-] (90. S. Uher [-] ) , P. Janus [-] - P. Samohejl [-] (68. J. Holfeld [-] ) - M. Mertl [-] , V. Šindelář [-]

ŽK: 78. M. Nedvěd , 87. V. Vaněk - 53. P. Drnek .
Hráči zápasu: P. Drnek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOŠEK Jan - CRKVA Robert, MONDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: remíza

Cehnice v minulém kole vyhrály nad Vacovem, hrají doma, tak doufám aspoň v remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích