Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Chelčicích korunoval sousedovický Milan Glazunov čtyřmi góly


Branky


5. M. Machnyk , 69. M. Machnyk (p.) , 86. L. Benedikt (p.) - 11. M. Glazunov , 15. M. Glazunov , 17. M. Glazunov , 43. J. Hrach , 51. M. Glazunov
21

Sousedovice to neměly v Chelčicích, které posílily, jednoduché. Brzy prohrávaly, ale poté si vzal slovo M. Glazunov a ukázal proč hostům patří první příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina v režii hostů

Podzimní klání bylo rovněž v režii Sousedovic, které doma vyhráli 5:0. Westra chtěla navázat na přípravná utkání, ale to se jim ze začátku moc nepovedlo. Začátek zápasu prospali a v 5. minutě po neubráněné standardce prohrávali po brance M. Machnyka – 1:0. Postupně se však i Sousedovičtí dostávali do hry. Konkrétně Milan Glazunov, který od 11. do 17. minuty vstřelil hattrick, otočil skóre a vyhoupl se na čelo střelecké tabulky. Do poločasu se ještě trefil kapitán Hrach – 1:4.

Domácím nepomohly ani dvě proměněné penalty

Druhá půle začala lépe pro Westru, která v 51. minutě dala na 1:5 opět Milanem Glazunovem. Poté se s výsledkem trochu spokojila a nebyla tak aktivní. Domácí využili dva pokutové kopy, které proměnil M. Machnyk a následně L. Benedikt. V 76. minutě se na hřiště po zranění vrátil také Tomáš Glazunov. Westra si tak došla pro jasné vítězství, i když mohlo být rozdílovější, protože několikrát domácí Chelčice podržel skvělými zákroky brankář J. Vondrášek.

Příští kolo Chelčice jedou do Vacova. Sousedovice mají doma Stachy.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: K prvnímu zápasu jarní sezóny jsme jeli do Chelčic a navázali jsme na dobrou zimní přípravu a získali zaslouženě 3 body. Úvod zápasu jsme zaspali a už v 5. minutě po neubráněné standardní situaci prohrávali. Poté vystřelil Milan Glazunov hattrick během šesti minut a zápas otočil. Poté domácí několikrát podržel brankář Vondrášek, který chytil tutově 4 góly a chytal opravdu fantasticky. Těsně před poločasem se ještě trefil Hrach a do kabin se šlo za stavu 4:1 pro nás. Z druhého poločasu mám smíšené pocity. Milan Glazunov dal sice na 5:1 svým čtvrtým gólem v zápase, ale bohužel jsme dvěma nesmyslnými penaltami dovolili domácím výsledek upravit. Naše výhra mohla být jednoznačnější, ale i tak jsem s úvodem jara spokojený. Teď je třeba potvrdit 3 body z venku v domácím zápase. Hostíme poslední Stachy.



Sestavy


FK Chelčice
J. Vondrášek [-] - M. Kiš [-] (87. M. Švec [-] ) , L. Benedikt [-] , O. Benedikt [-] , J. Chalupský [-] , V. Trobl [-] (55. M. Zlatohlávek [-] ) , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] , M. Machnyk [-] (75. A. Brtna [-] ) , J. Křenek [-] , J. Turek [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Mráz [-] , P. Rybák [-] , F. Duba [-] , P. Vojtíšek [-] (63. M. Linhart [-] ) , P. Masák [-] , V. Kacetl [-] , J. Benedikt [-] (58. D. Marcinko [-] ) , M. Glazunov [-] , P. Krejčí [-] , J. Hrach [-] (76. T. Glazunov [-] )

ŽK: 43. L. Benedikt , 76. O. Benedikt - 68. J. Šilhan , 85. M. Mráz , 88. P. Rybák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - RYNEŠ Vladimír, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Klas
Tip experta: remíza

Chelčice jsou doma nepříjemný soupeř a utkání uhrají na remízu.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů