P. Krejsa 7.
P. Krejsa 71. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krejsa zajistil Cehnicím důležitou výhru nad silným Vacovem


Branky


7. P. Krejsa , 71. P. Krejsa (p.)
21

Pro týmy z opačných pólů tabulky se zrodil překvapivý výsledek, kdy domácí Cehnice urvala tři body nad Vacovem, který spadl na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se překvapivě dostali do vedení

Důležitý zápas pro oba týmy začal aktivní hrou domácího mužstva. Cehnice chtěly na soupeře vletět a ideálně vstřelit rychlý gól. A přesně to se jim také povedlo. Hned v 7. minutě dlouhý aut Marka Martínka našel hlavu Nedvěda, který prodloužil za sebe, kde nejprve neuspěl se zakončením Debnár, ale za ním Krejsa už byl úspěšnější a hlavou se štěstím dostal míč do sítě. To domácím dodalo potřebný klid. Byli aktivní, vyhrávali souboje a soupeři jsme prakticky nic nedovolili.

V útoku vedle sebe nastoupil za domácí celek Nedvěd s Debnárem a oba znamenali pro soupeře veliké nebezpečí. Nedvěd prakticky neprohrál jediný hlavičkový souboj. To domácímu celku dávalo územní převahu, kterou se snažili zúročit dalšími góly, ale do velkých šancí se nedostávali. Vacov používal podobnou zbraň v podobě dlouhých autů, se kterými si ale cehnická obrana v čele s Ondrou Martínkem věděla rady.

V pasáži mezi 20. a 30. minutou měl Vacov asi 5 rohů a několik dlouhých autů, ale cehnická obrana si se všemi závary i centry poradila a Vosecký ostatní balóny buď spolehlivě podržel, nebo vyrazil mimo nebezpečná místa.

V 35. minutě zahrával Marek Martínek trestný kop za vápnem a jenom o pár decimetrů minul levou tyč hostující branky. Brankář na balón vůbec nereagoval a byla velká škoda pro domácí, že M. Martínek netrefil svou prudkou střelou bránu. Do další naší šance se dostal Nedvěd po Prokešově rohu, ale nebyl dostatečně důrazný.

Několik domácích dlouhých autů Nedvěd výborně prodloužil, ale ani Krejsa, ani Prokeš nedokázali tyto balóny dostat do sítě. V 40. minutě pak podnikl dravý průnik do vápna Debnár, ale i jemu zakončení levou nohou nesedlo tak, jak by potřeboval. Do šaten tedy domácí odcházeli s těsným vedením 1:0.

Krejsa zvýšil z penalty

Druhý poločas začal podobně, jako končil ten první. Oba týmy zodpovědně bránily, ale ani jeden z týmů neměl vyložené šance. Domácí se snažili napadat rozehrávku soupeře a několikrát se jim podařilo získat míč a protlačit se do zakončení. V 60. minutě dokonce po skvělém presinku Debnára dostal Pepa Čech příležitost jít sám na brankáře, připravil si střelu levou nohou, ale bohužel pro domácí trefil pouze břevno soupeřovy brány.

Domácí to nemuselo mrzet dlouho, protože v 70. minutě byl ve vápně sražen Krejsa a sám nařízenou penaltu proměnil. To domácím dodalo potřebný klid a náskok do závěrečných minut, protože Vacov zápas rozhodně nevzdával. V 78. minutě podnikl dravý průnik z domácí poloviny Šebesta, přesprintoval 3 protihráče, ale v těžké pozici už nedokázal vystřelit ani přihrát někomu ze spoluhráčů. V 82. minutě pak byli hosté asi nejblíže vstřelit branku, kdy na domácím malém vápně a následně na brankové čáře Vosecký ve spolupráci s Frčkou jen tak tak dostali míč mimo nebezpečí, když útočníci hostí už skoro doklepávali balón za čáru. Následovalo několik centrů, rohů a pokusů o střelbu, ale obrana i brankář působili spolehlivě a nedopustili žádné zdramatizování zápasu.

 

Mírně upraveno redaktorem.

 

Sokol Cehnice: „V prvním jarním zápase k nám přijel ambiciózní Vacov, kterému jsme chtěli vrátit venkovní porážku 2:0. Vacovu patřilo 2. místo naší soutěže a jak sami říkají, chtějí si o postup zabojovat. Nám jde ale především o naše postavení, které bylo před zápasem velice nelichotivé (3. místo od konce a stejně bodů jako předposlední). Závěrečný hvizd rozhodčího tak mohl spustit radost z důležitého vítězství, které nás dostalo do středu tabulky. Abychom se ale mohli skutečně cítit bezpečněji, bude potřeba v příštím domácím zápase hned tuto sobotu potvrdit tyto body v souboji s Dražejovem.“

 

Zdroj: Sokol Cehnice

 



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , L. Čech [-] , J. Čech [-] , V. Debnár [-] , P. Krejsa [-] , J. Prokeš [-] , R. Frčka [-] (89. V. Vaněk [-] ) , P. Pletka [-] (85. J. Mára [-] ) , M. Martínek [-] , O. Martínek [-]

SK Vacov
P. Klas [-] - J. Červenka [-] , P. Vastl [-] (88. K. Procházka [-] ) , T. Sova [-] (65. M. Mls [-] ) , D. Vítovec [-] , M. Moutelík [-] , A. Jírovec [-] , J. Ketzer [-] (80. D. Makas [-] ) , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] , L. Král [-] (67. G. Bujok [-] )

ŽK: 47. L. Čech , 60. M. Nedvěd , 62. P. Krejsa , 81. P. Šebesta , 89. J. Mára - 35. J. Červenka , 40. A. Bujok , 50. L. Král , 72. A. Jírovec . ČK: 89. M. Moutelík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Klas
Tip experta: výhra hostů

Vstupem do jarní části budeme chtít navázat na dobré výsledky z přípravy a odvést si tři body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů