Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše Roudné B se zachránilo


Branky


20

Malše Roudné B potřebovalo k jistotě záchrany tři body. A to se mu podařilo, když výrazně oslabenou Zlatou Korunu jednoznačně porazilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se trefil Matyáš Tibitanzl

Malše Roudné začalo náporem a hend ve 3. minutě se trefil Matyáš Tibitanzl 1:0. Už tak oslabená Zlatá Koruna přišla ještě v průběhu prvního poločasu o zraněného Steinochera. Navíc inkasovala další branky. Ve 27. minutě se trefil Martin Benda 2:0. Ke konci poločasu přišla další rána pro Zlatou Korunu, když byla proti ní nařízena penalta. Tu proměnil Lukáš Wohlgemuth a zvýšil už na 3:0. Do kocne polčoasu už žádná další branka nepadla a tak po první poločase šli do kabin s výrazně lepší náladou domácí hráči.

Domácí tým přidal další branky

Druhý poločas nadále patřil domácímu týmu, který hrál fotbal v plném nasazení. Zlatá Koruna přišla o dalšího hráče, když se jí zranil Homer. Na 4:0 zvyšoval domácí Viktor Kadlec. Zdecimovaný tým hostí byl v tomto zápase bez šance. Domácí tým dominoval a Lukáš Wohlgemuth přidal branku na 5:1. Chvíli před koncem se prosadil ještě Martin Vodák 6:0. Zlatá Koruna se, ale dočkala aspoň čestného úspěchu po trefě Dominika Fucimana 6:1. Domácí rezerva se tak zachránila v soutěži a v posledním kole jede na hřiště Horní Plané. Zlatá Koruna ztratila třetí místo a za týden bude mít veliké starosti s tím sestavit kádr ma poslední zápas proti Hrdějovicům. 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Proti notně posilněnému týmu Roudnému o hráče padající jedničky jsme bohužel neměli šanci uspět především díky naší abnormální marodce. Oproti minulému týdnu přibyli na marodku navíc kapitán Zayml, Lacko a oba Králové, navíc Štěpánek chyběl z rodinných důvodů. Dát dohromady 11 lidí bylo nadlidské úsilí. Klukům, kteří nemuseli, ale pomohli nám zápas odehrát v 11 lidech děkuji. Rozpadla se nám kostra mužstva a i přes snahu a obětavost zbylých zkušených kluků není v současné konstelaci mužstvo pro krajskou soutěž konkurenceschopné. Domácí jasně dominovali dění na hřišti, po čtvrtém golu v naší sítí se zápas jen dohrával v exhibičním provedení ze strany domácích. Mrzí mě, že se nám navíc zranil Homer a Steinocher. Oba již do konce nebudou. Kdo nastoupí o víkendu v posledním zápase sezony doma proti Hrdějcům opravdu nevím.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - S. Kubeš [-] (73. J. Rezek [-] ) , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] (71. L. Šolc [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , J. Vogl [-] , D. Hrouda [-] , M. Benda [-] (63. D. Vogl [-] ) , F. Budín [-] (57. R. Svoboda [-] ) , M. Tibitanzl [-] , D. Melichar [-] (52. M. Vodák [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Tybitancl [-] , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] (74. P. Král [-] ) , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , D. Steinocher [-] (34. V. Perník [-] ) , R. Kalista [-] , M. Kalista [-] , O. Liška [-]

Hráči zápasu: L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČAREK Martin - LANDÍK Filip, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 6. 2019 20:34
Roudné opět nezklamalo a nasadilo si do hry dorost, protože béčkaři by neuhráli nic. Navíc to okaté připískávání rozhodčího v jejich prospěch bylo trapné. Škoda, že se nezachránilo Dolní Dvořiště, rozhodně si to zasloužilo daleko víc než zkorumpované Roudné, které když nemůže nasadit do hry svoje áčkaře nebo dorost tak jsou v háji. Stačí se podívat na jejich zápasy a tam to je jasně vidět, navíc kdyby hráli dobře tak se nemusí zachraňovat. Škoda, že Koruně chybělo dnes hodně klíčových hráčů a jeden se při hře zranil, protože by to rozhodně neměli vůbec jednoduché.
Miroslav Turek

Expert: Michal Vrábek
Tip experta: výhra domácích

Nic jiného než tři body nebereme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů