Loučovice slaví záchranu


Branky


21

Tým Loučovic potřeboval k jistotě záchrany z posledních dvou zápasů uhrát dva body. A povedlo se mu to už v zápase na hřišti Dřítně, když o své výhře rozhodl v posledních vteřinách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc zábavy nenabídl

Zápas začal opatrně z obou stran. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a tak byl k vidění vyrovnaný zápas, bez větších šancí. když už došlo k zakončení tak nebylo ani pro jednoho brankáře nebezpečné. Hodně se musel činit i hlavní rozhodčí, který během prvního poločasu rozdal pět žlutých karet. Moc fotbalové krásy první polčoas nepobral a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Michal Koutský rozhodl v posledních vteřinách o výhře hostí

Druhý polčoas už byl o něco živější a především tým hostí se začal dostávat do spousty brejkových situací. Zahrával také dost rohových kopů, ale trefit se z nich se hostím nedařilo. Domácím se vůbec nedařilo dostávat přes pozornou obranu soupeře. Na druhé straně šance Loučovic likvidoval dobře chytající Lébl v brance. Nakonec rozuzlení zápasu přišlo až v poslední minutě zápasu. Ardó zahrával rohový kop, který se nezahrál příliš dobře. Míč se však po několika odrazech dostal na nohu Michala Koutského a ten spustil velikou vlnu radosti v hostujícím týmu 0:1. Loučovice jsou zachráněny a v posledním kole přivítají Kaplici. Hrdějovice jedou na Zlatou Korunu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Měli jsme několik slibných šancí, bohužel se nám je nepovedlo využít, chtěli jsme vyhrát, ale nic se nám nedařilo a akorát jsme se hádali. Loučovice hráli o záchranu a upřímně můžu říct, že se zachránit zasloužili, byli lepší v obou poločasech a v 88 minutě to potvrdili gólem o který jsme si koledovali celou druhou půli, nebýt Martina v bráně dostali jsme jich osm. Co nás mrzí nejvíc je ztráta bráchy, který po zbytečném zákroku je mimo hru, za tento zákrok pan rozhodčí neudělil ani kartu, škoda že nemáme video jako v kraji, třeba by tu byla roční stopka. To je teď v oblibě.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Po celý zápas byla hra vyrovnaná, nevyrovnaně působili asi jen domácí hráči. Hádali se mezi sebou, s námi, s rozhodčím, což jim přineslo převahu pouze co se týče karet za nesportovní chování. V druhé půli jsme začali hrát více odzadu, dostávali jsme se do spousty brejků a samostatných úniků, které ale pokryl domácí brankář. Naproti tomu dřítenští naráželi na náš obranný val a do šancí se téměř nedostávali. Naštěstí, po asi 63. rohu v druhé půli jsme se zaslouženého gólu dočkali když po nejnepovedenějším rohu Lukáše Ardó v životě nějakým neuvěřitelným způsobem po spoustě odrazech míč doputoval k noze Koutského, jenž balon poslal do sítě z brankové čáry. Nastala naše obrovská radost, jelikož k záchraně jsme potřebovali dva body a udělali jsme celé tři. Padá Planá a Dolňák, pro jejichž záchranu jsme udělali, co jsme mohli, když jsme oboum darovali 4 body. Zejména u Dolního Dvořiště mě to ale ani trošku nemrzí. Karma je zdarma, chlapcí.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , Š. Parýzek [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] (73. M. Koudelka [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] (65. L. Koudelka [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] (90. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , J. Beran [-] (62. T. Dostál [-] ) , J. Fejtek [-] (89. J. Tóth [-] ) , J. Toth [-]

ŽK: 27. T. Kovařík , 40. M. Kovařík , 42. J. Moudrý , 60. M. Kovařík - 13. L. Ardó , 42. J. Žák , 83. J. Toth , 87. M. Somolík .
Hráči zápasu: M. Lébl - M. Koutský , J. Fejtek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ČERNÝ Jan, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 6. 2019 20:55
Hodnocení zápasu
9. 6. 2019 11:11
Hodnocení zápasu
Miroslav Turek

Expert: Michal Vrábek
Tip experta: výhra domácích

Dříteň minule dostala 11 branek v Kaplici a teď porazí Loučovice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů