Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk opět vyhrál


20

Frymburk opět potvrdil svou formu. Tentokrát si poradil doma s rezervou Malše Roudné. Ta stále nemá jistotu záchrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stanislav Budík poslal brzo domácí do vedení

Frymburk opět navázal na svou formu a už v 5. minutě se trefil Stanislav Budík 1:0. Hostujicí rezerva stále bojuje o záchranu a snažila se rychle vyrovnat. Vždy však narazila na připraveného brankáře Vítka. Ve 25. minutě bylo ještě pro Frymburk veseleji, to když se z dálky trefil František Fatura 2:0. O tři minuty, ale snížil Matyáš Tibitanzl 2:1. Další příležitosti už ani jeden z týmů nevyužil. 

Dvě branky Petra Petschera rozhodly o výhře domácích

Druhý poločas pokračovala vyrovnaná hra. Až v 65. minutě se prosadil domácí útočník Petr Petscher a zvýšil na 3:1. Rezerva Malše Roudné zápas, ale nezabalila a bojovala dál. Zpátky do hry ji dostal Lukáš Wohlgemuth, který snížil na 3:2. Hostujicí tým hru hodně otevřel a hnal se za vyrovnáním, ale žádnou šanci neproměnil. Buď byl v zakončení nepřesný, nebo narazil na brankáře Vítka. Domácí tým podnikal nebezpečné výpady do otevřené obrany a v poslední minutě přidal pojistku znovu Petr Petscher 4:2. Frymburk tak pokračuje ve výborné sérii a v dalším kole jede do Hrdějovic. Malše Roudné přivítá doma Zlatou Korunu.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Kluci ukázali, že se jim daří a proměňovali vypracované šance. Zápas byl poměrně vyhecovaný, herně vyrovnaný, ale produktivita byla na naší straně a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Roudné nebylo snadným soupeřem a podle mě nepatří v tabulce na místa, kde se zrovna nachází. Skvěle zachytal zastupující kapitán Mára Vítek a ve středu zálohy odehrál výborný zápas Fanda Fatura, který dobrý výkon korunoval prvním gólem za A-tým (o "pumelici", která putovala do branky asi dvě minuty, si budeme ještě dlouho vyprávět .




Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Mrázik [-] , B. Vágner [-] (82. A. Točík [-] ) , P. Píšek [-] , S. Budík [-] , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , D. Antl [-] , R. Mertl [-] , K. Malák [-] (35. V. Liebl [-] )

TJ Malše Roudné B
M. Vrábek [-] - M. Tibitanzl [-] , F. Budín [-] , J. Lochman [-] (30. L. Šolc [-] ) , F. Pazourek [-] , R. Svoboda [-] , M. Vodák [-] , S. Kubeš [-] , O. Vrábek [-] (65. J. Rezek [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , D. Samek [-]

ŽK: 15. K. Malák , 36. P. Petscher , 74. F. Fatura - 15. S. Kubeš , 85. F. Pazourek .
Hráči zápasu: M. Vítek , F. Fatura .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JURÁŇ Karel - ERNST Martin, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: remíza

Pokud Roudné bude hrát stejně v klidu jako s námi před týdnem tak mají šanci získat 3 body. Ale ve Frymburku se fotbal moc hrát nedá, takže se tady vyklube další remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích