Rezerva Malše Roudné porazila Loučovice


Branky


25

Ani jeden z týmů nemá jistotu záchrany a tak body potřebují oba. Domácí rezerva nakonec zápas zvládla ke své spokojenosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách vedl domácí tým 3:0

Domácí tým prožil začátek snů. Hned z první akce se prosadil Stanislav Kubeš 1:0. Po pěti minutách bylo domácím ještě veseleji. To když navýšil vedení Lukáš Wohlgemuth 2:0. Domácí tým velice efektivní a tím určil ráz zápasu a tím ho rozhodl. Ve dvacáté minutě se znovu radovalo Malše Roudné. Na 3:0 zvyšoval Artur Goretki. Domácí tým hrál v naprostém klidu, naopak hostujicí tým se hodně těžko dostával do šancí. První poločas tak byl jasnou záležitostí domácích. 

Domácí tým přidal další branku, hostující tým už jen snížil

Druhý poločas začal opět převahou domácích a brzo přišla další branka v brance hostí. Úspěšným střelcem byl Jakub Píša 4:0. Poté začal kousat tým Loučovic. Nejprve snížil Jakub Toth 4:1. Pak přišla další možnost snížit, protože po faulu ve vápně Malše Roudné se kopala penalta. Tu, ale Václav Dudla neproměnil. A ani další šance hostující tým neproměnil a tak všechny body zůstaly doma. Malše Roudné jede za týden do Frymburka. Loučovice přivítají doma Hrdějovice.



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Domácím padlo na začátku do brány všechno, do čeho plácli, zatímco my jsme se na šance nadřeli. V druhé půli jsme dostali čtvrtou branku, pak jsme se teprve začali dostávat do šancí, z nichž jsme v gól přetavili jen jednu. Ani penaltu jsme nedali, ale to se stane. Vyzvednu Ludvu Sojku, který opět prokázal, že do starého železa rozhodně ještě nepatří.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Vrábek [-] - S. Kubeš [-] (76. L. Šolc [-] ) , O. Vrábek [-] (61. R. Svoboda [-] ) , D. Melichar [-] (46. M. Vodák [-] ) , J. Píša [-] , L. Wohlgemuth [-] , A. Goretki [-] , D. Vogl [-] , J. Vogl [-] , M. Lerch [-] , D. Samek [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Koutský [-] , J. Žák [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , O. Šeda [-] , L. Sojka [-] , V. Matulík [-] (71. T. Dostál [-] ) , J. Toth [-] , L. Ardó [-]

Hráči zápasu: J. Píša - L. Sojka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2019 08:56
Hodnocení zápasu
27. 5. 2019 07:14
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: remíza

Loučovice poslední zápasy sbírají body a z Roudného si odvezou bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích