3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše Roudné si připsalo důležitou výhru


Branky


27

Rezerva Malše Roudné potřebuje každý bod a může být po tomto zápase spokojena. Prot Dřítni si připsala důležité tři body a znovu si pomohla v bojích o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Moudrý poslal hosty do vedení

Zápas začal lépe pro hosty, kteří předváděli kombinační hru a snažili dostávat za obranu pomocí kolmých přihrávek. Domácí jen pouze křečovitě nakopávali míče na své útočníky, kteří měli s obránci hostí těžkou práci. První ohrožení domácí branky vyprodukoval Vodák, když se ukopl a centr srazil na tyč vlastní brány. Další akce už skončila gólem, po nákopu šikovně prodloužil hlavou Kovařík a Josef Moudrý sám před Hošnou nezaváhal 0:1. Dříteň dále pokračovala v aktivitě, ale do konce půle už žádnou z akcí nezakončila gólem. Domácí tým se dostal k několika závarům, ale všechny jeho pokusy mířily do prostoru, kde stal připravený Lébl.

Domácí tým otočil výsledek

Ve druhé půli kraloval domácí tým, když zvýšil pohyb a zjednodušil hru. V 51. minutě se skvěle uvolnil Píša a naservíroval pas na Radka Svobodu, který srovnal 1:1. V 72. minutě zahrával Píša přímý kop z kraje vápna, přízemní balón měl razanci a po několika odrazech se dostal k Martinu Vodákovi, jenž míč uklidil pod břevno 2:1. Pojistku přidal v 90. minutě Stanislav Kubeš, když na dvakrát překonal mrštného Lébla. Domácí tým uhrál důležité body a za týden jede do Kaplice. Dříteň přivítá doma Hrdějovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (brankář): Opět se nám povedlo odrazit atak celků pod námi. První půle nevypadala podle našich představ, ale produktivitou v té druhé jsme zápas zvrátili na svou stranu.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - J. Píša [-] , M. Vodák [-] , O. Vrábek [-] , M. Míča [-] , M. Tibitanzl [-] (55. S. Kubeš [-] ) , D. Melichar [-] , R. Svoboda [-] (67. J. Lochman [-] ) , F. Budín [-] (78. L. Šolc [-] ) , M. Lerch [-] , D. Samek [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - Š. Parýzek [-] , J. Moudrý [-] , M. Werner [-] (65. M. Koudelka [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] , M. Strapáč [-]

ŽK: 53. D. Samek , 78. J. Lochman - 42. M. Werner , 56. M. Strapáč , 70. M. Pojer , 71. O. Moudrý .
Hráči zápasu: J. Píša - T. Kovařík .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KABELE Tomáš, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Stanislav Čutka
Tip experta: remíza

Zápas skončí remízou.

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza