2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 10:15

24.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střešovice neproměnily penaltu, s rezervou Meteoru se rozešly smírně


Branky


25. V. Šulc , 70. T. Rothe - 62. J. Suk , 68. M. Ptáček
0

Střešovice šly v prvním poločase do vedení. Pak ale neproměnily penaltu a soupeř skóre otočil. Domácím se pak už povedlo pouze vyrovnat na konečných 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl opatrný a nic zajímavého nepřinesl. To změnila až 24. minuta. Brankář Polomský trefil svým výkopem Šulce a ten následně uklidil míč do prázdné brány - 1:0. A stejný hráč se trefil za chvíli znovu, tentokrát se však mával ofsajd. V závěru poločasu měli domácí příležitost zvýšit své vedení z přímého kopu, se střelou Rotha si ale fantastickým způsobem poradil brankář Polomský. Do šaten tak šli domácí s jednobrankovým vedením.

V 50. minutě vychytal Polomský Šulce. A o sedm minut později byl brankář hostů znovu v akci, když musel čelit penaltě. Tu zahrával Brantal, Polomský byl však úspěšnější! A domácím bylo ještě hůř, když v 62. minutě vyrovnal Suk. Za šest minut se Meteoru podařilo skóre otočit ve svůj prospěch. Ptáček zamířil křižnou střelou přesně k tyči- 1:2. Chvíli na to bylo však opět vyrovnáno.. Postaral se o to v 70. minutě Rothe, když se jeho střela z hranice vápna zastvila až v brance. Závěr zápasu patřil domácím, ti se snažili získat vedení opět na svou stranu. Gól však vstřelit nedokázali a tak se v tomto utkání body dělily po remíze 2:2.



Sestavy


SK Střešovice 1911
D. Štěpánek [-] (72. D. Vokurka [-] ) - M. Inneman [-] , P. Věchtík [-] (70. J. Zimčík [-] ) , D. Smejtek [-] , M. Charvát [-] - M. Brantal [-] , S. Zvolenský [-] , R. Minařík [-] (89. D. Borsuc [-] ) , J. Kašpar [-] - V. Šulc [-] (70. M. Vodička [-] ) , T. Rothe [-]

FK Meteor Praha VIII B
M. Polomský [-] - P. Jankú [-] , P. Studnička [-] , D. Pergl [-] , P. Leitner [-] (62. A. Petřík [-] ) - P. Janda [-] , M. Ptáček [-] , J. Křtěn [-] (65. M. Hejda [-] ) , D. Dvořák [-] (46. K. Holeček [-] ) - J. Suk [-] , P. Junek [-] (65. J. Hergesell [-] )

ŽK: 62. P. Věchtík , 86. M. Vodička .
Hráči zápasu: M. Polomský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.