2:1
(2:0)
68. R. Mertl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín si doma poradil s Frymburkem


Branky


24

Velešín přišel o první místo a tak je teď na něm, aby dotahoval svého soka z Kaplice. Tentokrát je čekal nepříjemný Frymburk, Velešín zápas zvládl a zůstal tak v závěsu za Kaplicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase vedl domácí tým o dvě branky

Velešín potřeboval za každou cenu zápas vyhrát, aby nenarostl náskok Kaplice. Frymburk, ale odolával půlhodinu, než poslal domácí do vedení Jakub Zatloukal 1:0. Domácí tým dále pokračoval ve své hře a za svou aktivitu byl odměněn. Krátce před odchodem do kabin se trefil Petr Fišer a zvýšil na 2:0, pro domácí tým. Za dvoubrankového vedení domácích se šlo do kabin. 

Frymburk snížil, ale vyrovnat se mu už nepodařilo

Druhý poločas držel Velešín dvoubrankové vedení, které se snažil ještě navýšit. Ale žádná další šance se neujala a tak naopak přišla komplikace. Hostujicí Roman Mertl snížil na 2:1 a zadělal tak na drama. Frymburku se, ale nepodařilo vyrovnat a tak Velešín získal tři body. Zůstal tak v těsném závěsu za vedoucí Kaplicí, kterou teď pro změnu bude prohánět on. V příštím kole čeká Velešín těžký zápas v Netolicích. Frymburk čeká těžký zápas na hřišti Zlaté Koruny. 



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Petr Fišer (hráč): Do zápasu jsme šli s tím že určitě potřebujeme zvítězit, a odčinit tak prohru v minulém kole s Boršovem. V prvním poločase jsme byli více na balónu, snažili jsme se kombinovat avšak nějaké stoprocentní šance jsme si nevytvořili. Ve 27. minutě se dostal k odraženému balónu Jakub Zatloukal a parádní ránou poslal míč za záda frymburského gólmana. Od té chvíle jsme byli ještě víc hnáni myšlenkou navýšit skóre a rozhodnout tak zápas co nejdříve. Což se také podařilo před koncem prvního poločasu, kdy se ke mě dostal míč a přízemní ránou jsem prostřelil gólmana. O přestávce jsme si řekli že nepolevíme v nátlakové hře přidáme třetí pojistku, avšak opak byl pravdou, jakoby jsme se nechali ukolébat náskokem o dvě branky a soupeř se dostával do šancí. A jednu z nich také využil, když skóroval po volném přímém kopu, náš brankář byl na soupeřovu hlavičku krátký. Nicméně ještě dvě 100% šance jsme měli, když šel sám na brankáře Filip Rozkošný ale neuspěl a Martina Špáta taktéž frymbursky gólman vychytal, škoda mohlo být definitivně rozhodnuto, místo toho jsme museli ještě hlídat výsledek.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Dostali jsme góly po krásných střelách domácích, naše šance nedotáhli do konce a i když jsme ve druhé půli zlobili Velešín víc, než by si přál, zaslouženě zůstávají body doma. Musíme se dát do cajku zdravotně a vyloupit Zlatku, když ve Velešíně to nevyšlo. Děkujeme fanouškům, kteří se na nás přijeli podívat a snad si už brzy společně zazpíváme naší vítěznou hymnu.



Sestavy


FC Velešín
T. Čulík [-] - J. Zatloukal [-] , K. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , F. Zimek [-] - F. Rozkošný [-] (82. J. Severa [-] ) , P. Fišer [-] (89. P. Škuta [-] ) , M. Špát [-] , T. Pomije [-] - S. Šálek [-] (87. J. Mikeš [-] ) , J. Grznárik [-] -

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - R. Mertl [-] - F. Mertl [-] (24. M. Mrázik [-] ) , M. Vágner [-] , J. Ribár [-] , P. Píšek [-] , P. Petscher [-] (46. L. Matúš [-] ) , S. Budík [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , D. Račák [-]

ŽK: 37. T. Pomije - 77. D. Račák , 79. S. Budík .
Hráči zápasu: J. Zatloukal , P. Fišer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Vít - BARTŮNĚK Pavel, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Lesňák
Tip experta: výhra domácích

Velešín minulé kolo zaváhal a opustil první místo tabulky. Toto zaváhání bude chtít určitě odčinit. Zápas bez problému zvládne a vyhraje vyšším rozdílem.