L. Wohlgemuth 65. (p.)
M. Valenta 88. (vl.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné získala důležité tři body


Branky


65. L. Wohlgemuth (p.) , 88. M. Valenta (vl.)
24

Hostujicí tým zatím na jaře podává dobré výkony a dostal se do klidného středu tabulky. Tam by se také rychle ráda přesunula rezerva Malše Roudné. A po tomto zápase může být spokojená, protože se zase o něco blíže ke klidnému středu tabulky dostala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Celý první poločas se odehrál podle jedné noty, domácí tým držel balón více na kopačkách, hosté se snažili dobře posouvat blok a hrozit z rychlých kontrů. První šanci zápasu měl Melichar, ale jeho střelu vyrazil Míka na roh. Ke slovu se začal dostávat Kamenný Újezd, jejich rychlý přechod dělal domácím problémy a hned několikrát musel zasahovat domácí brankář Hošna. Do konce poločasu měl ještě jednu šanci Lerch, překonal špatně vyběhnuvšího Míku, ale míč minul levou tyč. To bylo v prvním poločase vše.

Domácí tým vstřelil dvě branky a raduje se ze tří bodů

V druhé půli se hrálo dlouho bez šancí, do doby než z dálky natáhl Wohlgemuth a trefil břevno. Hosté zahrozili z přímého kopu. Svobodný mířil přes zeď na přední tyč, Hošna byl však u míče včas. Domácí tým se začal více tlačit do útoku, důkazem toho byl výpad Cahyny po lajně, který byl na hranici vápna faulován a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal dorostenec Lukáš Wohlgemuth a penaltu s klidem proměnil 1:0. Hostujicí tým se snažil se zápasem něco udělat. Kromě jedné akce, která skončila gólem Svobodného, který stál ovšem v ofsajdu, si žádnou výraznou šanci hostujicí tým nevytvořil. Za to domácí tým využíval více otevřené obrany hostí a tlačil se do šancí. Pojistku domácích přidal hostující Valenta, když si ostrý centr Šolce srazil do vlastní sítě 2:0. V příštím kole jede Malše Roudné B na hřiště do Boršova nad Vltavou. Kamenný Újezd přivítá doma Hrdějovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (brankář): Herně se nám dnes příliš nevedlo, ale důležité je, že tři body zůstali doma a nyní se můžeme soustředit na další derby v Boršově.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Valenta (hráč): Všichni jsme se na derbíčko těšili, s klukama se známe a je to vždy zápas o každý metr hřiště. Roudné začalo aktivně, ale šance nevyužili, my jsme šli 4x sami na branku a nedali jsme jediný gól, naše nemohoucnost. Poločas 0:0. Druhá půle začala odvážně z každé strany, hosté kopali penaltu, z mého pohledu byl hráč ještě před pokutovým územím, ale nechci nic soudit. Faul jasný, ale penalta nevím. Nicméně jsme se snažili srovnat, ale Hostující Hošna v bráně byl skvělý, celý zápas nám neumožnil vstřelit branku. Po centru do vápna jsem si nešťastně srazil letící balon do brány a bylo hotovo.2:0, konec. Všechno by vypadalo jinak, kdyby jsme proměnily šance. Naše chyba.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - S. Kubeš [-] (86. O. Vrábek [-] ) , D. Melichar [-] (54. J. Vogl [-] ) , J. Rezek [-] , J. Lochman [-] (65. L. Šolc [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , R. Svoboda [-] (46. M. Ladislav [-] ) , M. Lerch [-] , R. Hřib [-] (46. M. Vodák [-] ) , D. Hrouda [-] , O. Cahyna [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Míka [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] (79. M. Sládek [-] ) , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , M. Svobodný [-] (89. D. Šafka [-] ) , R. Soukup [-] , J. Havlíček [-] , J. Rožboud [-] , A. Černý [-] , M. Valenta [-]

ŽK: 69. R. Soukup .
Hráči zápasu: J. Hošna , L. Wohlgemuth - V. Kotalík , A. Černý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šíma Václav - STUDENÝ Josef, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Lesňák
Tip experta: remíza

Tento zápas skončí divokým výsledkem a remízou.