Zlatá Koruna porazila doma Loučovice


Branky


33. J. Fejtek - 12. J. Sláma , 45. D. Fuciman , 89. M. Homer
26

Zlatá Koruna pokračuje v úspěšné sezoně, když si tentokrát poradila na venkovním hřišti v Loučovicích. Domácí potřebují každý bod, protože nejsou v úplně v ideální situaci a co nejrychleji by chtěli zmizet z pozic, kde se hraje o záchranu. Ani jeden tým nenastoupil v ideální sestavě a nakonec tři body odvážejí hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krátce před poločasem strhl vedení na stranu hostí Fuciman

Zápas začal opatrně z obou stran. Ani jeden tým se moc do útoku nehnal, akce končily před vápnem a na hřišti bylo vidět dost nepřesností. První branka tak přišla, jako blesk z čirého nebe. Homer ve vápně přiťukl míč patičkou na Jana Slámu a ten propálil vše co mu stálo v cestě 0:1. Hostujicí tým vedoucí branka uklidnila a mělái víc ze hry. Žádná další akce hostujicíco týmu, ale k brance nevedla. A tak udeřilo na druhé straně. Jan Fejtek dostal si našel přetažený míč a hezkou střelou z voleje nejdřív nechal vyniknout hostujicího Schwarze, ale na následnou dorážku už byl brankář Zlaté Koruny krátký 1:1. Když už se zdálo, že se půjdem do kabin za nerozhodného stavu, tak utekl hostujicící Rychtář a připravil jednoduchou pozici pro Dominika Fucimana a ten poslal hosty do vedení 1:2.

Homer pojistil výhru hostí

Druhý polčoas se nesl ve znamení tlaku domácích, ale ten končil před vápnem hostí. Domácím se vůbec nedařilo vyřešit finální fázi a připravit si kvalitní zakončení. Hostujicí celek se snažil hrozit převážně z brejků, ale ani jim se žádný neujal. Pojistku nakonec přidal Milan Homer, který prošel nikým nerušen od rohového praporku až do vápna a ranou na přední tyč zvýšil na 1:3. Zlatá Koruna si zbytek zápasu pohlídala a získala další tři body. Za týden přivítá na svém hřišti Frymburk. Loučovice čeká důležitý zápas v Horní Plané. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (brankář): Horko těžko jsme lepili sestavu, když ke dvěma trestancům přibyli tři lyžaři. V dost okleštěné sestavě jsme vstoupili do utkání stejně jako soupeř bez většího nasazení a přesnosti. Až se najednou dostal ve vápně k míči Homer, patou přiťukl Slámovi, jenž propálil všechno kromě sítě. Tím se Zlatka trochu uklidnila a snad měla i malinko víc ze hry. Nám se povedlo z ojedinělé, avšak velmi povedené akce vyrovnat, když přetažený centr z voleje krásně napálil Fejtek, Schwarz mu míč vyrazil zpět k nohám a druhým volejem tentokrát pravačkou uklidil míč k tyči. Když se zdálo, že do kabin půjdeme za remízového stavu, utekl Rychtář po křídle, přízemním centrem našel Fucimana a ten trefil bez problému. Druhá půle byla téměř celá o našem platonickém tlaku. V podstatě se Koruna nedostala za půlku, ne že bychom ji tam nepustili, ale oni sami snad ani nechtěli. Ovšem naše ofenzivní nemohoucnost nám nedovolila podruhé vyrovnat, naopak místo tlaku přišel třetí gól hostí, když Homer téměř neatakován prošel od rohového praporku do vápna a ranou na přední tyč uzavřel skóre. Příště hrajeme v Horní Plané, pak doma s Dolňákem. To budou dva zápasy, kde potřebujeme bodovat nejvíce.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Věděli jsme , že nás v Loučovicích nečeká nic jednoduchého, proto jsme začali spíš opatrněji. Přesto jsme si v prvním poločase vypracovali dost šancí, abychom vedli víc než 2:1 . Druhý poločas byl z naší strany méně povedený, převážně se hrálo na naší polovině, domácí byli na balonu. Ovšem musím pochválit obranou činnost celého mužstva, protože útočná aktivita domácích končila před naším vápnem nebo u autových čar. Domácí se mi v útočných akcích zdáli dost bezradní, naopak mi jsme šli v druhém poločase třikrát sami na golmana a mohli zápas rozhodnou dříve. Naštěstí nás před závěrečným tlakem domácích vysvobodil pěknou individuální akcí lišák Homer, když dal na 3:1. Výhru beru jako zaslouženou a jsme za ni velmi rádi, protože jsme v Loučovicích nevyhráli minimálně 15 let. Musíme se nyní dobře připravit na další derby s Frymburkem, kterému máme za podzimní blamáž co vracet. Do sestavy by se měl vrátit špílmachr Ohnsorg, který měl nyní volno, aby doléčil drobné šrámy po Kaplici , takže doufám, že se vrátí i lepší produktivita směrem dopředu, protože hráče na to nyní ve Zlatce máme.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Fejtek [-] , M. Hamburg [-] , R. Karták [-] (79. O. Šeda [-] ) , J. Havierník [-] , L. Ardó [-] , M. Toman [-] , L. Sojka [-] , V. Matulík [-] , J. Beran [-] , J. Matulík [-] (62. T. Dostál [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - D. Fuciman [-] , P. Zayml [-] , J. Sláma [-] , L. Rapčan [-] , M. Štěpánek [-] , V. Rychtář [-] , J. Lacko [-] , M. Homer [-] , T. Weinhard [-] , D. Steinocher [-]

ŽK: 68. V. Matulík , 90. M. Hüttner - 19. M. Štěpánek , 52. M. Homer .
Hráči zápasu: M. Homer .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Ambrožová Hana - VEJČÍK Vít, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2019 20:31
Hodnocení zápasu
7. 4. 2019 17:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Jakub Lesňák
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání favoritem Zlatá Koruna. Minulé kolo proti nám dobře takticky připravena. Loučovice si odvezly dobrý bod z Frymburku, nicméně Sláma s Homerem se v tomto utkání prosadí a zvítězí.