Lídr bez problémů zvítězil


Branky


7. J. Matulík (vl.) , 8. S. Šálek , 17. T. Jirský , 45. M. Špát , 53. M. Špát , 70. S. Šálek
23

Vedoucí Velešín čekal na úvod zápas, proti Loučovicím. První zápasy bývají ošidné, ale domácícelek si s tím poradil na výbornou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín dal v prvním poločase čtyry branky

Domácí celek započal zápas skvěle. Hned v úvodní desetiminutovce vstřelil dvě branky. Nejprve si dal vlastní branku Jakub Matulík 1:0. O minutu později se prosadil domácí Stanislav Šálek 2:0. Začátek hrůzy pro hostující Loučovice. Domácí Velešín pokračoval v dobré hře a další branku přidal obránce Tomáš Jirský 3:0. Domácí tým i nadále pokračoval v dobrém výkonu a těsně před odchodem do kabin přidal další branku Martin Špát 4:0. Po prvním poločase tak bylo rozhodnuto. 

Velešín přidal další dvě branky

V druhém poločase se obraz hry nijak neměnil. Domácí celek si užíval pohodlný náskok a snažil se přidat další branky. A také se Velešín dočkal. Martin Špát vstřelil svou druhou branku a zvýšil na 5:0. Svou druhou branku v zápase přidal i Stanislav Šálek a zvášil na 6:0, pro domácí. Další branka už nepadla a Velešín si tak připsal další body do tabulky. V dalším kole jede Velešín na hřiště Boršova nad Vltavou. Loučovice se pokusí získat body v derby na hřišti Frymburka. 



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Zatloukal [-] , K. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , F. Zimek [-] (70. J. Banachevič [-] ) - T. Pomije [-] , M. Špát [-] , P. Fišer [-] - S. Šálek [-] , J. Grznárik [-] - T. Jirský [-] (57. J. Mikeš [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , J. Matulík [-] , R. Papaj [-] , J. Havierník [-] (76. J. Tóth [-] ) , V. Dudla [-] , T. Dostál [-] (80. J. Hošek [-] ) , L. Sojka [-] , O. Šeda [-] , J. Žák [-]

ŽK: 73. J. Havierník . ČK: 73. J. Žák .
Hráči zápasu: S. Šálek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - KOVAŘÍK Zdeněk, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2019 18:49
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Varyš
Tip experta: výhra domácích

Určitě bychom si přáli, aby někdo z týmů nad námi zaváhal, ale stejně jako Kaplice, i Velešín svůj první jarní zápas vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích