4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn nad Vltavou sestřelil Lišov, který již nemá třetí místo ve svých rukách


Branky


12

Lišov je stále ve hře o třetí přičku a může rozhodnout každý získaný bod. Jenže silná Olympie jej nedá zadarmo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympie šla do vedení

Zřejmě největší bitva se očekávala od zápasu mezi Týnem nad Vltavou a jejich soupeřem z Lišova. Domácí měli obrovskou motivaci dotáhnout toto utkání do vítězného konce, jelikož se jednalo o poslední utkání pro Oldřicha Lukeše v barvách Olympie. Hosté stále trápí zranění a tak muselo nastoupit opět několik borců z B-týmu. Obě mužstva se snažila držet míč na svých kopačkách, ale dařilo se to jen jednomu a to domácímu. Ta se radovala z první branky již v 19.minutě kdy Josef Brom z voleje napálil míč do branky 1:0. Do konce poločasu zbývalo ještě mnoho času a tak se Lišov hnal za vyrovnáním. Ačkoliv se dočkal příležitostí, žádnou nedokázal využít a tak si do druhého poločasu Olympie odnášela jednobrankové vedení. 

Lišov srovnal, ale Olympie ihned udeřila

Úvodní minuta patřila znovu Olympii jelikož se řítil na branku Mezera, ale nevyužil. Hned po této akci se naopak po vystihnuté přihrávce řítili na domácího brankáře Kubíka lišovští útočníci, ale ten vychytal vyloženou šanci. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou a o početnost šancí a akcí bylo postaráno. Hosté se radovali z vyrovnání v 66.minutě kdy se trefila opora Lišova Aleš Červenka 1:1 a hosté byli tak zpět ve hře o body. Jenže radost z vyrovnání netrvala dlouho. Již o minutu později přidal Josef Brom svojí druhou branku v utkání a vrátil vedení na domácí stranu 2:1. Rozhodující branka pak padla v 86.minutě kdy Vladimír Dobal vybídl Lukáše Stoklasu, který se nemýlil a domácí odskočili na dvoubrankový rozdíl. Tato branka v závěru zápasu rozhodla a Lišov věděl, že s výsldkem už nic nenadělá. Poslední branku ještě přidal střídající David Maruška, který opět vvyužil přihrávku Vladimíra Dobala a upravil výsledný stav na 4:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Před zápasem jsme se rozloučili s Oldou Lukešem, který hrál poslední zápas za Týn. Ve velkém vedru jsme se snažili držet míč a kombinovat. V 18' po rohu Meidla volejem skóroval Brom . Vedli jsme 1:0. Soupeř se snažil vyrovnat, ale do poločasu se neprosadil. Hned v první minutě druhého poločasu běžel na soupeřovu branku ze strany Mezera. Bohužel nic a za další minutu přihrál soupeři, který běžel sám na brankáře Kubíka, který vychytal 100% šanci. V 60' jsme šli do přečíslení tři na dva ale Novotný nedal přihrávku. V 65' udeřil soupeř, kdy Brom nedosáhl na kolmou přihrávku - hráč Lišova sám - 1:1. Za další minutu našel Meidl pasem za obranou Lišova Broma, který skóroval - 2:1. Rozhodnutí přišlo v 84' Dobal našel rozběhnutého Stoklasu - 3:1. A Dobal ještě v 87' vybídl střídajícího Marušku, který suverénně zakončil - 4:1. Oplatili jsme soupeři podzimní prohru po slušném výkonu.

SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: Bohužel stále nemáme k dispozici všechny hráče, kvůli zranění. V zápase jsme nedokázali podržet míč déle na kopačkách a celkově naše hra byla pomalejší. Ve druhém poločase jsme srovnali, ale po chybě jsme dostali opět laciný gól. Po třetí brance bylo rozhodnuto a my se musíme soustředit na poslední utkání na domáí půdě, které budeme chtít jednoznačně vyhrát a tím poděkovat naším příznivcům.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - V. Dobal [-] , V. Červenka [-] (46. A. Novotný [-] ) , J. Brom [-] , J. Mezera [-] (79. D. Maruška [-] ) , M. Stejskal [-] , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , O. Lukeš [-] (67. T. Houska [-] )

SK Lišov
V. Kotásek [-] - O. Grech [-] (46. M. Fiktus [-] ) , A. Červenka [-] , F. Kyrián [-] (79. V. Kopačka [-] ) , F. Bambule [-] (89. M. Formánek [-] ) , J. Mach [-] , D. Bouchal [-] , D. Brtna [-] , P. Kandl [-] , D. Koláček [-] , P. Shýbal [-]

ŽK: 82. T. Houska - 19. F. Bambule , 35. P. Kandl , 76. J. Mach .
Hráči zápasu: J. Brom - A. Červenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondřej Adam - PANSKÝ Michal, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Redakce fotbalunas.cz
Tip experta: remíza

Největší bitva tohoto kola, tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích