Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí udolalo Týn nad Vltavou a chytilo vítěznou vlnu


Branky


13

Veselí si s chutí zastřílelo proti Lišovu a chtělo na to navázat i dnes, ale v cestě mu stál přemožil Sezimova Ústí, tedy Týn nad Vltavou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympie šla do vedení, ale radost netrvala dlouho

Lokomotiva nastřílela v posledním utkání pět branek na venkovním hřišti v Lišově a povzbuzena tímto výsledkem nastoupila proti dalšímu silnému soupeři. Týn nad Vltavou je v jarní části hodně silný a předvádí pohlednou kombinační hru, která působí soupeřům problémy. Od prvních minut držela Olmypie míč více na kopačkách, ale šance nepřicházely. Veselí se naopak nikam nehnalo a čekalo na chyby soupeře, které by je poslaly do brejků. První branka padla v 19.minutě hry kdy Tomáš Houska posadil krásný centr přesně na hlavu Milanu Tomkovi a ten poslal Olympii do vedení. Jenže radost hostí netrvala dlouho. Na konci postranní akce se k míči probojoval Martin Čízek a na zadní tyči uklidil míč do prázdné branky 1:1. Zbytek prvního poločase se odrehrával podobně jako úvodní minuty, tedy, že hosté drželi míč na kopačkách, ale nedokázaly svou převahu přetavit v tlak na soupeře, za to Lokomotiva několikrát zahrozila z brejků, ale v prvním poločase jim chyběla přesnost v koncovce. 

Veselí otočilo stav utkání

Ve druhém poločase mohli hosté odskočit na rozdíl dvou branek, jenže první střelu útočníka Jana Mezery blokoval obránce a ve druhé příležitosti mířil hlavou vedle. Další závar na straně domácích přišel, ale znovu o pár minut později a ten už skončil brankou. V chumlu hráčů, se nejlépe zorientoval Tomáš Houska a po přihrávce přidal i branku, kterou poslal znovu Olympii do vedení 1:2. Hosté pak drželi vedení až do 74.minuty, kdy přišla obrovská chyba v rozehrávce, kterou vystihl Denis Fichtner a uháněl sám na brankáře Milana Kubíka, kterému nedal šanci 2:2. Rozhodující moment elého utkání přišel o pouhých pět minut později a znamenala tak zvrat v utkání. Krásnou dalekonosnou trefou se blýskl Daniel Čech, když jeho střela z přibližně třiceti metrů zaplavala až do branky 3:2. Veselí se tak poprvé v utkání dostalo do vedení a Olympie musela dotahovat. Jenže pojistku pro domácí přidal o chvíli později Petr Daněk. Po třetím inkasovaném gólu byla obrana hostí lehce rozhozena a toho využil právě Daněk, který přidal čtvrtou branku Lokomotivy a o výsledku bylo rozhodnuto. Veselí se tak podařilo porazit druhého silného soupeře za sebou navíc s úctahodným počtem vstřelených branek, celkem děvět. Olympie čeká v dalším utkání na domácím hřišti třetí Lišov a dá se očekávat velmi pohledný souboj.  



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Zápas se nám moc nepovedl , ale byli jsme 2x ve vedení a Mezera měl dvě 100% šance , které však neskončili brankou. Brankář Kubík vychytal několik šancí hráčům Veselí , ale při třetí inkasované brance míč zaplaval a rozhodl zápas. Čtvrtá branka byla do rozhozené obrany. Zahráli si všichni hráči kádru.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Vančata [-] - D. Fichtner [-] (81. P. Daněk [-] ) , J. Bursík [-] , D. Čech [-] , P. Kolář [-] , M. Čížek [-] , P. Hájek [-] , J. Marcilis [-] (88. D. Karták [-] ) , R. Mach [-] , A. Hruška [-] , J. Mahlej [-] (83. P. Nuhlíček [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - M. Boček [-] (46. O. Lukeš [-] ) , V. Dobal [-] , P. Dvořák [-] (46. J. Mezera [-] ) , J. Brom [-] (46. A. Novotný [-] ) , M. Stejskal [-] , M. Tomka [-] (86. J. Vachuta [-] ) , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , J. Meidl [-]

ŽK: 59. J. Marcilis - 61. J. Mezera .
Hráči zápasu: D. Čech - T. Houska .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lepič Jiří - JEVČÁK Martin, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Zdeněk Handrejch
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích