0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov utrpěl největší debakl sezóny, proti Veselí inkasoval celkem pětkrát


Branky


22. D. Čech , 24. M. Ježek , 32. R. Mach , 40. M. Ježek , 47. D. Fichtner
14

Veselí jelo překvapit do Lišova, který bojuje o třetí příčku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselí udeřilo hned čtyřikrát

Lišovský tým provází koncem sezóny zranění několika důležitých hráčů a někteří musejí nastoupit a překonat bolest, aby se zápasy mohly vůbec odehrát. Veselí se prozatím v jarní části trápí a tak mohlo dnes spíše překvapit. Od začátku utkání, ale to bylo Veselí které mělo jasně navrh. Domácí borci chybovali a doslova darovali šance Veselí, které je nekompromisně trestalo. První branka v utkání padla ve 22.minutě kdy poslal Veselí do vedení Daniel Čech. O dvě minuty později se hosté radovali znovu, na 0:2 zvyšoval první brankou v utkání Matěj Ježek. Lišovu se i přes velikou snahu nedařilo dostat do hry a znovu trácel míče. Na rozdíl tří branek zvyšoval Richard Mach a o výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto. Když ještě před odchoden do kabin přidal druhou branku v utkání Matěj Ježek a Veselí se dostalo do vedení 0:4 tak s lišovskými hráči bylo opravdu zle a schylovalo se k debaklu na domácí půdě.

Pátá branka hned v úvodu poločasu

Domácí věděli, že výsledek dnes zřejmě neotočí, ale i tak se chtěli poprat alespoň o čestnou branku, kterou by poděkovali za podporu svým fanouškům. Jenže již ve 47.minutě Veselí pokračovalo ve své kanonádě a zvýšilo již na 0:5 zásluhou Daniela Fichtnera. Zápas se spíše už jen dohrával a hosté se již netlačili více do útoku a jen si hlídali čistý štít. Zklamaný Lišov se nedočkal ani jedné trefy a utrpěl nelichotivý výsledek na domácím hřišti 0:5. Díky této prohře se Bernartice dotáhly na třetí místo a díky lepší statistice tak přeskakují Lišov.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: V dnešním utkání nám nic nevyšlo, hodně jsme ztráceli a chybovali. Ve druhém poločase jsme chtěli vstřelit alespoň jednu, ale to se nám nepodařilo. Do dalšího zápasu musíme vstoupit s čistou hlavou a na tento výkon zapomenout.




Sestavy


SK Lišov
V. Kotásek [-] (46. D. Koláček [-] ) - A. Červenka [-] , F. Kyrián [-] (46. L. Beneda [-] ) , F. Bambule [-] , J. Kučera [-] , M. Werner [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , L. Mlýnek [-] (46. P. Vávra [-] ) , L. Burda [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Ježek [-] (85. D. Karták [-] ) , D. Fichtner [-] (78. P. Daněk [-] ) , D. Čech [-] , J. Mikeska [-] , M. Čížek [-] , P. Hájek [-] , J. Bursík [-] (24. A. Hruška [-] ) , R. Mach [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Mahlej [-] (64. J. Marcilis [-] )

ŽK: 15. F. Bambule , 25. D. Mlýnek , 33. A. Červenka , 48. P. Vávra , 72. M. Werner , 81. D. Bouchal - 40. J. Mahlej , 44. R. Mach , 78. J. Mikeska , 81. M. Čížek .
Hráči zápasu: D. Fichtner , M. Ježek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VALEŠ Radek, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: výhra domácích

Lišov je favoritem a doma nebude chtít ztratit ani jeden bod, aby si udržel třetí místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích