2:1
(0:1)
38. J. Sulek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice získala po dlouhé době tři body, zápas proti Nemanicím otočila


Branky


70. M. Petráš , 88. M. Petráš - 38. J. Sulek (p.)
15

Včelnice se v posledních utkáních trápí a nutně potřebuje body, stejně tak jako Nemanice, které hrajou na venkovních hřištích o mnoho lépe než v podzimní části

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemanice udeřily z pokutového kopu

Nová Včelnice hlásila před začátkem jarní části, že se chce probojovat na "bednu" respektive být maximálně třetí. Bohužel týmu se příliš výsledkově nedaří a pere se především se svými výkony. Soupeřem jí ve 23.kole byly Nemanice, které naopak trápí nedostatek hráčů skoro celou sezónu. Zápas začali aktivněji domácí hráči, kteří se snažili o kombinační fotbal, ale větší část prvního poločasu se odehrála ve středu hřiště. Nemanice nejsou tak silné ve středu hřiště proto hrály ze zabezpečené obrany a vyčkávaly na brejky ze kterých by se ujaly vedení. Taková akce přišla ve 38.minutě hry, po faulu byl nařízen pokutový kop ke kterému se postavil Jan Sulek a s přehledem proměnil a poslal hosty do vedení 0:1. Hosté chtěli do konce poločasu přidat ještě druhou branku, ale bohužel pro ně tato myšlenka zůstala pouze v hlavách a hráči se zatáhli znovu do obrany. Včelnice se hnala za vyrovnáním a během posledních pár minut prvního dějství si vytvořila ještě několik slibných příležitostí, které ovšem branku nepřinesly. 

Nemanice nevyužily brejky, Včelnice tlačila seč jí síly stačily

Druhý poločas nabral na obrátkách a Včelnice vytvářela neskutečný závar před hostující brankou a muselo tak být jen otázkou času než přijde vyrovnávací branka. Jenže tímto tlakem vznikal také otevřený prostor pro Nemanice, které unikly několikrát do brejku a v podstatě mohly zápas rozhodnout. Jenže útočná síla hostí tyto šance doslova zahazovala a dávala tím opět naději domácímu celku. Neproměněné šance dnes mohou hosty mrzet. Totiž v 70.minutě přetavil tlak ve vyrovnávací branku Marek Petráš 1:1. Včelnice poté nepolevovala ve svém tlaku, protože jak jí známe, doma je úspěch pouze výhra za tři body. Nemanice tato branka položila a doslova vyvedla z koncentrace a výsledkem toho byla druhá branka v utkání Marka Petráše, který rozhodl o výhře Nové Včelnice 2:1 v 88.minutě hry. Nová Včelnice se tak konečně po několika utkáních dočkala výhry za tři body, které jsou nyní nesmírně důležité a v dalším utkání poměří síly s Dačicemi. Nemanice se sice opíraly o kvalitní obranu, ale nemohoucnost vstřelit branku dnes pro ně znamenala ztrátu bodů. 



Ohlasy k zápasu



SK Nemanice
Jan Sulek - hráč: První poločas drželi míč na kopačkách domácí, my hráli z obrany a čekali na brejky. Po první brance místo toho abychom přidali druhý gól jsme se zatáhli zpět do obrany, ale soupeř šance nevyužil. Druhý poločas nás domácí tlačili, jenže díky tomu jsme získali několik brejků, ale opět již několikátý zápas po sobě naši útočníci nedokáží vstřelit branku. To musíme zlepšit pokud chceme vítězit, bez gólů to nejde.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - V. Hornát [-] (34. D. Matějka [-] ) , M. Petráš [-] , M. Hornát [-] , D. Tuček [-] , O. Blažek [-] , M. Pivko [-] (69. T. Nebeský [-] ) , D. Jaroš [-] , J. Průša [-] (79. F. Lukš [-] ) , R. Horák [-] , L. Šlapanský [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - L. Kisvetr [-] (54. O. Jelínek [-] ) , M. Severa [-] , S. Dubský ml. [-] , J. Hucek [-] , J. Sulek [-] - V. Čapek [-] , J. Lukáš [-] , M. Novotný [-] , P. Borovka [-] - V. Bašta [-]

ŽK: 27. R. Horák , 90. D. Tuček - 60. O. Jelínek , 90. J. Lukáš , 90. S. Dubský ml. .
Hráči zápasu: M. Petráš - J. Sulek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Písek Martin - DIMITROV Nikolaj, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: remíza

Nemanice pojedou určitě alespoň pro jeden bod, Včelnice musí konečně zabrat. Remíza

Tip: remíza

22. 5. 2019 16:12
Ať je to jak je to do Nemanic jsem chodil na tělocvik v učňáku a brácha mi tu taky ukázal jak se hraje velký fotbal.... Tenkrát za Lišov. Tak proto a věřím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů