Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek, jednoznačné vedení a branka dvě minuty před koncem utkání. To vše přinesl zápas mezi domácím Ševětínem a Dačicemi


Branky


33. R. Novotný , 50. T. Hindy , 70. L. Kupec (p.) , 88. T. Hindy - 8. P. Dedič , 24. P. Dedič , 26. M. Šimánek , 82. O. Nováček
18

Dačice si vytvořily pohodlný náskok, Ševětín ale nic nezabalil a bojoval

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice si vypracovaly náskok tří branek

Dačice potřebují nutně v posledních utkání sezóny sbírat body, ale před sebou měly nelehkého soupeře a ještě k tomu na venkovním hřišti, protože zavítaly na fotbalový trávník do Ševětína. Domácí nastoupili s hlavním jádrem týmu, který byl doplněn dorostenci. Vývoj zápasu si Dačice nemohly představit jednoznačnější. Už v 8.minutě zápasu je nasměroval k výhře první brankou v utkání Pavel Dedič 0:1. Hosty tentokrát netrápila koncovka jako v jejich mnoha zápasech bývalo a proto další branka na sebe nenechala dlouho čekat a znovu u toho byl Pavel Dedič, který zvýšil na 0:2. S domácími borci bylo více zle jen o dvě minuty později kdy prohrávali už o tři branky zásluhou Marka Šimánka 0:3. Velmi nadějný výsledek pro hosty, ale zároveň obrovská výzva pro domácí mladíky. Kontaktní branka ze strany Ševětína přišla ještě před odchodem do kabin a to ve 33.minutě kdy snížil Radim Novotný 1:3. Slibný výsledek si Dačice odnášely do druhého poločasu. 

Ševětín srovnal stav zápasu

Ve druhém poločase se domácí dostali brzy na dostřel jedné branky a to v 50.minutě zásluhou Tomáše Hindyho a hosté znervózněli což se projevilo i na jejich hře. Hráči si nebyli tak jisti na míči a vytvářeli chyby, které je stáli tříbrankové vedení. To ztratili v 70.minutě utkání kdy Tomáš Kupec využil pokutový kop a jednoznačné vedení Dačic bylo smazané. Domácí politi živou vodou a snahou dokončit velkolepý obrat však po jedné z chyb inkasovali, v 82.minutě zápasu vrátil vedení dačickému týmu Ondřej Nováček. Když už to vypadalo, že si Dačice v dnešní přestřelce odvezou cenné tři body, Ševětín z útoku uděřil ! Srovnání na 4:4 přinesla druhá branka v utkání Tomáše Hindyho v 88.minutě. Tento divoký zápas tak skončil remízou. 



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš - hráč: Po shlédnutí sestavy domácích jsme si říkali, že musíme vyhrát. V prvním poločase jsme si vypracovali tříbrankové vedení a koncovka nám tentokrát vycházela. Škoda, že jsme dostali kontaktní branku ještě do konce první části, ve druhém poločase jsme brzy inkasovali a trochu u nás zahrála roli psychika. Následující minuty jsme nezvládli dobře a Ševětín srovnal. Podařilo se nám zase dostat do vedení, ale před koncem utkání jsme dostali vyrovnávací branku. Za body jsme určitě rádi, ale ztratit takto vysoké vedení si nemůžeme dovolit.



Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] - Z. Sváta [-] , T. Hegr [-] (79. M. Kašper [-] ) , J. Suchan [-] , M. Šachl [-] , L. Kupec [-] , J. Kyrian [-] , L. Chovanec [-] (64. J. Švejda [-] ) , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , T. Hindy [-]

FK Dačice
T. Cettl [-] - O. Nováček [-] , J. Chyška [-] , D. Křivánek [-] , J. Brtník [-] - M. Šimánek [-] , M. Diviš [-] , D. Točík [-] - P. Dedič [-] , J. Beneš [-] - M. Distel [-] (46. Š. Hric [-] )

ŽK: 42. O. Nováček , 56. D. Točík .
Hráči zápasu: T. Hindy - O. Nováček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - IZUGRAFOV Svyatoslav, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Vojtěch Kollárik
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas je dle mého názoru nejjasnější z celého kola. Ševětín se prezentuje dobrým fotbalem a v tomto zápase si dokráčí pro 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích