Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 13:30

23.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Královicích lépe zvládlo ČAFC


Branky


0

Páté Královice přivítaly v sobotu na svém hřišti čtvrté ČAFC Praha a v případě vítězství se mohly na svého souseda v tabulce bodově dotáhnout. Zápas, ve kterém padlo šest branek, ovládlo nakonec ČAFC, které tak na jaře ještě neprohrálo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali utkání lépe. Už v 8. minutě nastřelili po rohovém kopu břevno a odražený balón uklidil do sítě Kučera. Královice byly nejprve rychlým inkasovaným gólem zaskočeny, poté si ale dokázaly samy vypracovat několik šancí. Vyrovnání přišlo ale až v šestatřicáté minutě po dalším rohovém kopu,když se hlavou prosadil neobsazený Příhoda. Radost na tvářích domácích z vyrovnání za dvě minuty vystřídal smutek, když nařízenou penaltu proměnil autor první branky Kučera - 1:2. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Na začátku druhé půlse se zranila opora hostů Chvátal a musel vystřídat. Na hřišti ho nahradil Voldřich. Po čtvrt hodině hry bylo opět vyrovnáno. A znovu to byl gól, který padl po rohovém kopu, tentokrát se prosadil Horáček. V 75. minutě dostali hosté šanci strhnout vedení na svou stranu v podobě dalšího pokutového kopu. Exekuce se ujal tentokrát Fitzel a byl úspěšný - 2:3. O tři minuty později si hráči ČAFC pojistili vedení, když se prosadil - tentokrát už ze hry - Moravec. Skóre se pak už neměnilo o hosté tak vyhráli 4:2. 



Sestavy


TJ Sokol Královice
M. Třešňák [-] - P. Příhoda [-] , M. Hyský [-] , M. Záhorec [-] , M. Slováček [-] - J. Pospíšil [-] , M. Krejča [-] , J. Šmíd [-] , T. Randa [-] , P. Dušek [-] - L. Horáček [-]

ČAFC Praha
I. Drahorád [-] - F. Přibyl [-] , M. Chvátal [-] (63. M. Voldřich [-] ) , L. Zahradník [-] , M. Jerie [-] - M. Moravec [-] (90. K. Mandík [-] ) , M. Freiman [-] , M. Nagy [-] , J. Lukáš [-] - T. Fitzel [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 66. L. Horáček - 67. M. Nagy , 89. M. Voldřich .
Hráči zápasu: T. Fitzel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.