3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice poprvé v jarní části poraženy. Olympie s nimi neměla slitování


Branky


14. V. Dobal , 21. V. Dobal , 38. V. Dobal
16

Olympie převedla svůj nejlepší výkon a zásluhou toho byly tři branky v prvním poločase. Bernartice zažily den blbec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobalův poločas

Nelehká výzva a utkání čekalo na domácí Týn nad Vltavou ve 21.hracím kole, jelikož na domácím hřišti přivítal dosud neporažené Bernartice. Olympie na jarní část posílila a pozměnila taktiku a výsledkem jsou o mnoho lepší výsledky. V prvních minutách hry se do největší šance dostali hosté, ale Rakovan nedokázal svou šanci využít, když střelou těsně minul branku. Poté už na hřišti dominoval jeden tým a doslova jeden hráč. Ve 14.minutě si Vladimír Dobal vzal míč do parády, prošel mezi obránci a střelou k tyči otevřel skóre 1:0. O sedm minut později se domácí radovali znovu a opět úřadoval Vladimír Dobal, který zahrával rohový kop a díky aktivitě Jana Mezery na malém vápně byl míč sražen do branky 2:0. Další branka mohla přijít v zápětí kdy se k přímému kopu postavil Vladimír Dobal, ale přímého kopu orazítkoval "jen" břevno, další branku na kopačkách měl kanonýr Pavel Vařil, ale brankář jeho střelu krásným zákrokem vychytal. Ve 38.minutě se stav utkání měnil znovu, po závaru na vápně posunul míč Dobalovi Šálený a ten se nemýlil 3:0. Hosté v prvním poločase nebyli vidět a jejich výkon byl v jarní části rozhodně nejhorší, naopak domácí Olympie předvedla svůj doposud nejlepší výkon. 

Domácí kontrolovali hru

Díky pohotovému náskoku se už Olympie nehnala tolik do útoku jako v tom prvním. Bernartice se snažily s výsledkem cokoliv udělat, ale dnes je potkal den blbec. Během druhéh poločasu diváci viděli opět několik krásných šancí, v jedné z nich se vyskytl Houska po přesné přihrávce Lukáše Stoklasy za obranu, ten ale v zakončení zaváhal. Blízko brance byl i Lukáš Stoklasa po Vařilově přihrávce, ale jeho střela byla ztečovaná mimo tři tyče. Poté chtěly Bernartice alespoň vymazat nulu, ale domácí Vachuta byl v brance připraven a dokráčel si pro čisté konto. V zápase jsme i přes další šance branku neviděli a Bernartice tak poprvé v jarní části padly. Olympie získává neskutečnou formu a je vidět, že posily se v tomto případě vyplácejí.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Do zápasu jsme šli jen s jedním náhradníkem a někteří hráči měli menší zdravotní problémy. Přesto musím konstatovat , že první poločas byl z jarních zápasů nejlepší , který jsme sehráli. Kontrolovali jsme hru a prosadili se i střelecky. U všech branek byl V.Dobal , 2x skóroval a po jeho rohu dal Mezera branku. Ve druhém poločase byl už zápas vyrovnanější. My jsme některé situace řešili s nadhledem ( patičky , přihrávky z první , které nenašli naše kopačky ale soupeře ). Brankář Vachuta vychytal jednu 100% šanci a proto jsme konečně udrželi nulu v zápase. V závěru zápasu jsme mohli navýšit skóre, ale ani Stejskal, Stoklasa, Červenka, Brom nedokázali dopravit míč do branky. Všichni hráči zahráli dobře.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - V. Dobal [-] , J. Brom [-] , M. Stejskal [-] , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (73. V. Červenka [-] ) , J. Mezera [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] (64. V. Herink [-] ) , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - A. Staněk [-] (46. J. Růžek [-] ) , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] , T. Pěchota [-] (74. V. Ťupa [-] ) - A. Rakovan [-] (80. M. Buriánek [-] ) , J. Peterka [-] -

ŽK: 76. M. Boček - 37. T. Češka , 76. J. Novák , 89. T. Fučík .
Hráči zápasu: V. Dobal .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Ondřej Adam - PANSKÝ Michal, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Vojtěch Kollárik
Tip experta: výhra domácích

Týn se na jaře výsledkově hodně zvedl. Do Týna přišel velezkušený Vladimír Dobal, který ještě nedávno působil ve druhé nejvyšší soutěži. Myslím si, že Bernartice budou kousat, ale na bodový zisk to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích