Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tábor získal cenný bod. Lišov dokázal ve druhém poločase pouze srovnat


Branky


17

Tábor rozhodně nepřijel do Lišova po posledním utkání prohrát a to bylo vidět hlavně v prvním poločase. Lišov se dostal do hry až v tom druhém, ale vytěžil jen jednu branku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tábor šel brzy do vedení, Lišov našel bleskovou odpověď

Lišov čekal v dalším utkání na domácí půdě nelehký soupeř. Tábor ačkoliv se nachází na aktuálně předposledním místě, dokáže kolikrát potrápit své favority a díky vysoké výhře z posledního utkání měl rozhodně dobré seběvědomí. Hosté hráli velice jednoduchou hru a díky nakopávaným míčům se dostávali často do šancí a celý první poločas tato taktika dělala Lišovu problém. První branka padla již v 6.minutě hry kdy Milan Loffler propálil brankáře 0:1. Lišov ale našel rychlou odpověď a vyrovnávací trefu zařídila opora domácích, Aleš Červenka vyrovnal na 1:1. Lišov chtěl zvolit stejnou taktiku jako jeho soupeř, ale ta na mokrém terénu příliš nevycházela. Před odchodem do kabin Tábor udeřil ještě jednou a vrátil vedení na svou stranu a to v 38.minutě když přesně trefil Petr Janošík 1:2.

 

Lišov převzal otěže do svých rukou

Do druhého poločasu Lišov zvýšil svou aktivitu a výsledkem toho byl jasný tlak na soupeře, který byl jen otázkou času než přijde branka. Ta přišla až v 78.minutě kdy srovnal Marek Werner 2:2. Lišov byl i po zbytek zápasu lepším týmem a vypracoval si několik dalších slibných příležitostí, ale ty nedokázal využít. Tábor tak uhájil alespoň remízu a odváží si důležitý bod, naopak Lišov ztratil body proti předposlednímu týmu tabulky. V dalším utkání změří síly vedoucí tým tabulky, tedy Sezimovo Ústí proti Lišovu.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: První poločas nám vůbec nevyšel, Tábor hrál jednoduše a působilo nám to problémy. Ačkoliv jsme rychle srovnali, inkasovali jsme ještě před odchodem do šaten. Druhý poločas už byl z našeho pohledu rozdílný, měli jsme několik šancí ale dali pouze jednu. Bohužel se nám zranil další hráč ze základní sestavy před důležitým utkáním proti Sezimovu Ústí.




Sestavy


SK Lišov
L. Beneda [-] - A. Červenka [-] , M. Fiktus [-] , M. Werner [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , D. Brtna [-] (36. P. Shýbal [-] ) , L. Mlýnek [-] (83. J. Beneda [-] ) , P. Kandl [-] , L. Burda [-] (42. F. Kyrián [-] )

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - R. Ševčík [-] , P. Břenda [-] , M. Löffler [-] (90. O. Dvořák [-] ) , F. Lorenc [-] (86. V. Sedláček [-] ) , J. Pípal [-] , P. Janošík [-] (46. D. Švejda [-] ) , J. Pípal [-] , R. Pilař [-] , J. Svatek [-] , J. Bartáček [-]

ŽK: 45. L. Mlýnek , 90. A. Červenka , 90. M. Werner - 27. J. Bartáček , 70. R. Pilař .
Hráči zápasu: J. Šedivý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brych Jiří - ŽUREK Roman, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Vojtěch Kollárik
Tip experta: výhra hostů

Doma jsme s tímto soupeřem dostali 2 branky v posledních pěti minutách a prohráli 1:2, ale teď se výsledek přiklopí na naší stranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích