Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:30

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládlo lépe Sezimovo Ústí. Planá nad Lužnicí třikrát dotahovala, ale soupeř měl v rukávu vždy odpověď.


Branky


13

První derby vyhrálo Sezimovo Ústí jednoznačně 4:0 a tak měla Planá soupeři co vracet. Nutno uznat, že přestřelka to byla zajímavá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení během prvních šesti minut hry

Ve 20.kole nás čekalo derby. V polsední utkání Planá nad Lužnicí zvládla utkání v Chýnově a získala cenný skalp proti silnému soupeři a na svůj výkon chtěla navázat i dnes v domácím zápase. Odvěký rival ze Sezimova Ústí si naopak s chutí zastřílel a tak jsem mohli očekávat přestřelku i v dnešním utkání což se také potvrdilo. Hrůzný vstup do utkání. I tak by se dalo popsat úvodních deset minut hry ze strany domácích, na druhé straně Sezimák si nemohl přát lepší nástup. Již po dvou minutách hry se prosadil Martin Doubek a v 6.minutě zvyšoval na 0:2 Vojtěch Říha. Favorit si tak velmi rychle připravil pohodlný dvoubrankový náskok. Domácí tak byli zaskočeni průběhem utkání a chvíli jim trvalo dostat se zpět do zápasu. Hosté se drželi převážnou dobu na míči a domácí se snažili hrát zodpovědněji z obrany a vyčkávat rychlé výpady. Snížení přinesla 16.minuta kdy o které se postaral Marek Pěknic 1:2. Sezimovo Ústí si ale do konce prvního poločasu znovu vypracovalo dvoubrankové vedení a postaral se o toho před odchodem do šaten ve 43.minutě Jakub Škarda svou první brankou v utkání. Do šaten se tak šlo za stavu 1:3

Gólová přestřelka pokračovala

Do druhého poločasu nastoupili domácí aktivněji a dařilo se jim srovnat tempo hry se Sezimákem. Hned ve 47.minutě hry se dočkala Planá snížení na 2:3 o které se postaral Martin Janovský. Jenže hosté vždy našli rychlou odpověď a mařili tak všechny šance o vyrovnání domácího týmu. V 58.minutě zvyšoval David Hladík na 2:4 a vrátil tak svému týmu znovu dvoubrankové vedení. Plané tak nezbylo nic jiného než se znovu nastartovat a vynaložit veškeré úsilí o vyrovnání. A přestřelka pokračovala ! Psala se 66.minuta zápasu a Jiří Šmídmajer svou brankou vrátil domácí opět do hry 3:4. V tento okamžik přišly zřejmě rozhodující chvíle, které rozhodly o osudu a výsledku zápasu. Domácí měli na kopačkách vyrovnání, ale dvě vyložené šance nevyužili a byli potrestání další brankou. Nejprve přidal v 86.minutě druhou branku utkání Jakub Škarda, který tak zužitkoval brejk 3:5. Výslednou tečkou za celým zápasem udělal pak Vojtěch Brůžek, který využil pokutový kop a stanovil konečný výsledek derby 3:6. Planá tentokrát favorita nepřekvapila, ale předvedla kvalitní výkon na který bude chtít rozhodně navázat v dalším zápase na hřišti Nové Včelnice. Sezimovo Ústí nastřílelo ve dvou utkáních neuvěřitelných dvanáct branek a svou produktivitu pojede potvrdit příští týden do Veselí nad Lužnicí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: Začátek zápasu pro nás byl hrozný, poté jsme se chvíli dostávali do zápasu a soustředili se spíše na obranu. Ve druhém poločase se nám podařil zlepšit pohyb a hru se soupeřem vyrovnat, ale vždy když jsme vykřesali naději, Sezimák si připravil rychlou odpověď. Za stavu 3:4 jsme nedali srovnávací branku ze dvou vyložených šancí a soupeř z brejku udeřil. Potom už bylo po zápase. Výkon jsme však předvedli kvalitní a budeme na něj chtít v příštím utkání navázat a překvapit v Nové Včelnici.




Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
P. Kolář [-] - J. Polišenský [-] (60. M. Novák [-] ) , T. Štiak [-] , Z. Handrejch [-] , L. Anděl [-] - O. Roztočil [-] (46. J. Přibyl [-] ) , M. Janovský [-] , P. Hrubý [-] , O. Hofbauer [-] , J. Pospíchal [-] (46. J. Šmídmajer [-] ) - M. Pěknic [-] (68. F. Drtina [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - J. Bartáček [-] , V. Říha [-] (64. P. Sazma [-] ) , D. Hladík [-] (84. P. Kutner [-] ) , P. Vilímek [-] , J. Mrúz [-] (77. D. Šmíd [-] ) , M. Doubek [-] (54. D. Novotný [-] ) , V. Podroužek [-] , J. Škarda [-] , V. Hoffmann [-] , V. Brůžek [-]

ŽK: 89. F. Drtina - 20. V. Říha , 72. J. Škarda , 87. D. Šmíd .
Hráči zápasu: M. Janovský - V. Brůžek , J. Škarda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Karel - BOČEK Petr, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: výhra hostů

Sezimák se rozstřílel a potvrdí to i v derby s Planou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích