1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 14:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice si udržely svou neporazitelnost. Tentokrát remizovaly na hřišti Lokomotivy.


Branky


12

Veselí čekal nelehký soupeř, Bernatice dosud neprohrály a nic na tom nechtěly měnit ani dnes

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bernartice šli do vedení

V 19.kole přivítala Lokomotiva doposud neporažený tým jarní části. Bernartice se vezou na dobré vlně a proto si jeli pro další body. Úvodní minuty hry byly spíše takové rozkoukávání a pořádný boj začal až chvíli před první brankou. Bernarticím se začalo dařit hrát svou kombinační hru a ve 20.minutě udeřily. Po centrovaném míči zakončoval Tomáš Pěchota a poslal hosty do vedení. Veselí tak nečekal lehký úkol. V prvním poločase si hosté hlídali své vedení a nepouštěli domácí do velkých šancí a jednobrankový náskok si tak odnášeli do druhého dějství. 

Domácí tlačili, ale dokázali pouze srovnat

Do druhého poločasu nastoupili lépe hráči Lokomotivy. Zlepšili svůj pohyb, přidali na aktivitě díky čemuž Bernartice přehrávali. Hosté totiž ubrali ze svého tempta a pustili Veselí do hry. Domácí bojovali o každý míč a vytvářeli si šance. Ta gólová a zároveň vyrovnávací přišla v 67.minutě zápasu díky trefě Martina Čížka. Vyrovnání nabudilo spíše domácí hráře, kteří se snažili stav zápasu otočit, ale jejich šance zůstávaly nevyužité. Bernartice zahrozily pouze jednou, ale chybělo jim více štěstí v samotném zakončení. Oba týmy už branku nevstřelili a proto si odnášejí zaslouženě po bodu, jelikož každý tým byl lepší v jednom z poločasů. Hosté z Bernartic si tak stále drží svou neporazitelnost a v příštím zápase se utkají s Lišovem. Veselí zase vyrazí na hřiště do Tábora. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: Chvíli nám trvalo než jsme se dostali do tempa. Ujali jsme se vedení ve 20.minutě a v prvním poločase si výsledek hlídali. Ve druhé části jsme ubrali ze svého pohybu a Veselí nás tlačilo. Po prvním poločase bych řekl, že jsme ztratili dva body, ale nakonec je remíza spravedlivá.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Ježek [-] , J. Bursík [-] , D. Čech [-] , P. Hájek [-] , J. Mikeska [-] , M. Čížek [-] , A. Hruška [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Daněk [-] (46. J. Marcilis [-] ) , J. Mahlej [-] (83. D. Karták [-] )

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - T. Pěchota [-] , A. Staněk [-] , D. Smrčina [-] - J. Peterka [-] , J. Růžek [-] (82. J. Psohlavec [-] ) , M. Buriánek [-] (69. V. Ťupa [-] ) -

ŽK: 33. J. Mahlej , 83. P. Nuhlíček - 41. T. Češka , 60. J. Peterka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VALEŠ Radek, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Redakce fotbalunas.cz
Tip experta: výhra hostů

Veselí už by na jaře potřebovalo vyhrát, zatím převážně remizovalo. Bernartice ovšem potvrdí svou formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů