Dačice promrhaly dvoubrankový náskok. Lokomotiva zápas srovnala a odváží si bod


Branky


17. J. Beneš , 41. P. Nuhlíček (vl.) - 58. M. Ježek , 81. M. Ježek
14

Domácím se podařilo dostat do dvoubrankového vedení, jenže nevyužilo další příležitosti a Veselí využilo maximum z minima. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se hnali za vítězstvím

Dačice ani Veselí nad Lužnicí neprožívají nejlepší vstup do jarní části a jejich výkony jsou jako na houpačce. Tyto týmy se střetly v 18.kole a byla to zajímavá podívaná. Pro Dačice to byla dnes stále ta samá písnička, když už tým předvede v zápase slušný výkon, mají problém v koncovce. Úvodní poločas patřil domácím, který se ujal vedení v 17.minutě, kdy krásnou trefou otevřel stav utkání Jan Beneš a nasměroval svůj tým k vítězství. Hosté v prvním poločase příliš šancí neměli a brankáře tak neohrozili. Domácí se hnali za vítězstvím a stálo při nich štěstí na koncí první půle. Smolnou chvilku si vybral hostující Petr Nuhlíček když si srazil míč do vlastní branky a Dačice se dostaly do dvoubrankového trháku.Nadějný výsledek si odnášely do druhého poločasu

Dačice tlačily, ale přesně se trefovali hosté

Do druhého poločasu nastopovali Veselí odhodlané alespoň srovnat stav zápasu a snažilo se o větší aktivitu, která přinesla snižující branku v 58.minutě kdy se prosadil Matěj Ježek. Záhy tak měla Lokomotiva Dačice na dostřel jedné branky. Hosté se dostali do tempta a vytvářeli si mírný tlak, který ovšem netrval dlouho. Domácí se rychle vrátili do zápasu a připravili si tři šance, které ovšem nevyužili a nedostali se znovu do trháku. To je mohlo mrzet především v závěru utkání kdy přidal svou druhou branku v utkání Matěj Ježek a vyrovnal na 2:2. Do konce zápasu chyblo necelých deset minut hry a Dačice začaly předvádět neskutečný tlak na soupeře, díky kterému několikrát zahrozily, ale jak již bylo zmíněno v úvodu, dnešním problémem bylo zakončení domácích hráčů. Zápas tedy již další branku nepřinesl a oba týmy si odnášejí po bodu. Veselí nad Lužnicí může být s končeným skórem spokojené, naopak domácí může mrzet ztráta dvoubrankového vedení, která jej připravila o vedení. 



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš - hráč: Veselí dnes podržel skvělým výkonem brankář, kterého se nám nepodařilo několikrát překonat. Měli jsme spoustu šancí, ale je to z naší strany stále ta samá písnička. Ztráta dvoubrankového vedení nás určitě mrzí, dnes jsme měli na to, abychom vyhráli. V každém zápase se pereme sami se sebou.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jarolím Jiří - TŮMA Vítězslav, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2019 20:16
Hodnocení zápasu
24. 4. 2019 06:27
Dobry den Klaudie, dovolim si malou poznamku k vasemu hodnoce.. Vykonu Veseli jako tymu davate znamku 7 ale kazdemu hraci jste dala 1, tak mi pak vase hodnoceni nedava nijak smysl..
A rozhodci, ze by si od Vas zaslouzil 1 ? Urcite to tak hrozne nebylo.. Hezky den

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Stoklasa
Tip experta: výhra domácích

Dačice nedopustí překvapení a domácí zápas zvládnou za 3 body.

Tip: výhra domácích

Dačice nedopustí překvapení a domácí zápas zvládnou za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích