1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 10:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


13
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl, šance ano

Dnešní utkání mezi Planou nad Lužnicí a Táborem bylo bojem a to doslova. Jednalo se totiž o derby a dalo se očekávat, že na hřišti to bude jiskřit. Týmy se nacházejí v tabulce těsně za sebou a proto zápas měl velikým význam a tři body by přinesly nadvládu jednomu z týmů. První poločas byla hra vyrovnaná, šance se objevily na obou stranách, ale ani jeden z týmů je nedokázal přemenit v branku. Tuhý boj, který s každou další minutou přídával na atraktivitě tak v prvním poločase branku nepřinesl a diváci se mohli těšit co přinese druhý poločas. 

Na hřišti se přiostřilo

Dalo se očekávat, že dnešní zápase se nebude hrát v rukavičkách. Ve druhém poločase se hra přiostřila. Mohli jsme shlédnout několik tvrdých fyzických kontaktů, faulů a spousty emocí, které k derby prostě patří. Jako první se branky dočkali hosté. Vojtěch Kollárik poslal Tábor do vedení v 65.minutě hry. Domácí se nechtěli smířit s tím, že by v tomto ročníku prohráli obě derby a hnali se za vyrovnáním, které přišlo až ke konci zápasu. Srovnávací trefu si připsal Jiří Pospíchal 1:1. Posledních deset minut hry, bylo od obou týmů odehráno tak, aby ani jeden z nich neinkasoval. Závěrečná taktika se podařila splnit a tak zápas skončil remízou 1:1. Oba týmy tak spolu i nadále budou soupeřit v tabulce o lepší postavení. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: Dnešní derby bylo vyrovnané a dělba bodů zřejmě férová. Ve druhém poločase se zápas trochu přiostřil, ale to k tomu patří. Za bod jsme určitě rádi, ale potřebujeme vyhrávat, zápasů je čím dal méně a zápasy náročnější.




Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Cílek [-] - Z. Handrejch [-] , J. Polišenský [-] , T. Štiak [-] , M. Novák [-] - J. Přibyl [-] (83. F. Drtina [-] ) , P. Hrubý [-] , O. Hofbauer [-] , M. Janovský [-] - J. Šmídmajer [-] , J. Pospíchal [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - J. Turek [-] , F. Lorenc [-] , M. Kučera [-] , J. Svatek [-] , P. Janošík [-] (56. M. Kolář [-] ) , J. Bartáček [-] , P. Štumfol [-] , R. Ševčík [-] (61. V. Kollárik [-] ) , J. Pípal [-] , R. Pilař [-]

ŽK: 28. P. Hrubý , 67. J. Polišenský , 68. T. Štiak - 67. V. Kollárik , 90. J. Svatek .
Hráči zápasu: J. Šmídmajer - M. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Písek Martin - PRŮCHOVÁ Nikola, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Stoklasa
Tip experta: remíza

Vyhecované utkání o záchranu skončí remízou.

Tip: remíza

Vyhecované utkání o záchranu skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů