3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov přehrál Týn nad Vltavou a připisuje si další tři body do tabulky


Branky


17

Informace připravujeme

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov nevyužil převahu rohových kopů

Chýnov má prozatím v jarní části skvělou bilanci. V úvodních dvou zápasech ani jednou bodově nezaváhal a nic na tom nehodlal měnit ani dnes. Soupeřem mu byl Týn nad Vltavou, který se naopak po posledním bezbrankovém zápase chtěl střelecky prosadit. Domácí se Olympii snažili dostat pod tlak a zpočátku se jim to dařilo. Jejich akce, ale končili výhodou rohových kopů. Obrana Olympie se ačkoliv to proti útočícím hráčům neměla jednoduché dokázala ubránit a sama zaútočila. Meidl převzal míč za obranou a nacentroval jej na hlavu Mezery, který ovšem trefil hlavou nad. První poločas tak skončil bez branek.

Olympie branku nevstřelila, domácí trestali po brejku

Do druhého poločasu měla nástup právě hostující Olympie. V úvodu poločasu běžel Josef Brom na domácího brankáře Jiřího Průšu a z levé strany jej ohrozil střelou, která ovšem znovu skončila nad brankou. Chýnov se po této akci hostí otřepal a udeřil z brejku. Po jedné z chyb stál na konci akce Ondřej Mládek a posunul domácí k dalšímu vítězství 1:0. Chýnov pak nabral na své aktivitě a vypracoval si dvě příležitosti, které ale nedokázal využít. To domácí hráče příliš mrzet nemuselo, jelikož svoje zaváhání napravili nejprve v 83.minutě kdy využil zaváhání obrany Václav Hruška a o dvě minuty později vystihl chybnou rozehrávku Slavomír Mareš 3:0. Chýnov tak potřetí za sebou vyhrává a pokračuje ve vynikající bilanci. Hostující Týn nad Vltavou v dalším kole přivítá silného soupeře z Nové Včelnice a bude se snažit prolomit svou střeleckou smůlu.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: V prvním poločase domácí kopali jeden roh za druhým , ale naše obrana vše zvládla. V 28' Šalený našel pasem za obranu nabíhajícího Meidla, který centrem našel Mezeru . Bohužel jeho hlavička šla nad branku. Ve druhém poločase běžel ze strany Brom na brankáře domácích , ale přestřelil. V 52' propadla naše levá strana a po brejku jsme inkasovali branku.Po vystřídání jsem změnil rozestavení a Chýnov měl další dvě šance, které nedal. V 83' Boček neuhrál souboj a dostali jsme druhý gól. Další minutu mohl korigovat Brom , ale trefil brankáře. V 85' po špatné rozehrávce Bočka jsme inkasovali potřetí.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Zítek [-] (43. J. Hladík [-] ) , F. Zadražil [-] , J. Doubrava [-] , D. Ursacher [-] - D. Štiller [-] (46. D. Havlík [-] ) , S. Mareš [-] , D. Král [-] , O. Mládek [-] (86. L. Havlík [-] ) , J. Hruška [-] (78. V. Hruška [-] ) - V. Hruška [-] (88. M. Sedlatý [-] ) -

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - V. Dobal [-] , P. Dvořák [-] (61. A. Novotný [-] ) , V. Červenka [-] , J. Brom [-] , J. Mezera [-] , M. Tomka [-] (72. O. Lukeš [-] ) , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-]

ŽK: 68. J. Hruška , 78. S. Mareš , 81. D. Havlík .
Hráči zápasu: F. Zadražil .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Petr Shýbal
Tip experta: remíza

Chýnov hraje kompaktně, ale Týn v zimě posílil a věřím, že soupeře potrápí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích