1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice byly blízko jednomu bodu za remízu proti vedoucímu týmu tabulky


Branky


17

Nemanice vstřelily branku již v první minutě. Remíza byla na dosah, rozhodnutí padlo v 81.minutě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejrychlejší branka této sezóny

Nemanice nečekalo v 16.kole nic lehkého. Na jeho hřiště zavítal vedoucí tým soutěže ze Sezimova Ústí. Domácí byli povzbuzení poslední výhrou na vekovním hřišti a do zápasu nastoupili nejlépe jak mohli a to nejrychlejší brankou této sezóny. Již v 1.minutě se domácí ujali vedení když Miroslav Novotný trefil přesně 1:0. Takto rychlou branku nečekal asi nikdo z přihlížejících ani samotní aktéři zápasu. Nicméně díky tomu si týmy rozdělily taktiky. Domácí hráli pečlivě odzadu a Sezimovo Ústí hrálo převážně na míči a hledalo skulinko, kterou by si vytvořilo šanci. Odpověď na úvodní branku přišla v 17.minutě kdy srovnal nejlepší střelec hostí Václav Hoffmann a svým dvanáctým gólem v sezóně srovnal na 1:1. Domácí se pak do konce prvního poločasu soustředili na obranou činnost a vyčkávali na brejky. Naopak hosté se snažili vytvářet hru a přejít obranou zeď.

Další branku přinesl až závěr zápasu

Do druhého poločasu nastoupili domácí již aktivněji a byli to právě oni, kteří se snažili vytvářet hru. Sezimovo Ústí si dávalo pozor, aby znovu neinkasovalo ihned v úvodu poločasu. Po většinu druhého poločasu hosté hráli spíše zataženě na své polovině hřiště a vyčkávali na brejky ze kterých by udeřili, takže situace se nám oproti prvnímu dějství obrátila. Remíza ale do konce zápasu nevydržela. Nakonec papírový favorit potvrdil svoji roli a v 81.minutě využil Petr Sazma odraženého míče po zahraném rohovém kopu a střelou z první trefil do černého 1:2 ! Domácím se již v závěru srovnávací branku vstřelit nepodařilo a tam si Sezimovo Ústí odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
Jan Sulek - hráč: Podařilo se nám vstřelit rychle první branku a pak jsme se soustředili na obranou činnost a soupeř byl více na míči. Ve druhém poločase se role obrátili, ale nedokázali jsme si vytvořit vyloženou, která by vedla ke vstřelení branky. Bohužel na konci zápasu hosté využili odraženého míče a vstřelili branku, která znamenala jejich vítězství. Hráli jsme, co jsme měli v plánu, ale bohužel na remízu nestačilo .



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - L. Kisvetr [-] , J. Křiváček [-] , J. Sulek [-] - R. Kochlöfl [-] , M. Severa [-] , V. Čapek [-] , J. Hucek [-] - P. Borovka [-] , M. Novotný [-] (65. J. Čermák [-] ) , V. Bašta [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Sazma [-] (89. P. Kutner [-] ) , P. Vilímek [-] , J. Bartáček [-] , J. Mrúz [-] , M. Doubek [-] (74. J. Mrázek [-] ) , V. Podroužek [-] , J. Škarda [-] (87. M. Pufr [-] ) , D. Hladík [-] , V. Hoffmann [-] , V. Brůžek [-]

ŽK: 64. V. Brůžek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Roman - PRAVDA Luboš, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Petr Shýbal
Tip experta: remíza

Nemanice hrají doma dobře a na lídra se budou chtít vytáhnout. Sezimovo Ústí, ale nepojede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů