Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice poprvé na jaře bodovaly a hned za tři body


Branky


16

Tábor inkasoval hned v úvodu utkání a jeliož nenašel odpověď na branku, Dačice přidala další dvě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vletěli na Tábor

Dačice v prvních dvou zápasech jarního kola nenasbírala ani jeden bod, proto bylo jasné, že proti Táboru, který se v tabulce nachází až za nimi, budou chtít poprvné naplno bodovat. Naopak hostující Tábor mohl být po poslední výhře proti Milevsku v lepší psychické pohodě. Byli to ovšem domácí hráči, kteří vlétli do utkání jako uragán a již v 9.minutě udeřili ze standartní situace brankou Ondřeje Beníčka 1:0. První poločas se odehrával ve velmi bojovném stylu, který přinesl pro oko diváka kouskování hry díky faulům a častým autovým vhazováním. Tábor nepředváděl příliš pohledný fotbal a domácí se v některých částí tomuto tempu a stylu hry přizpůsobovali. Dačice byly dnes odhodlané vykročit vstříc třem bodům a dvoubrankové vedení přišlo ještě do konce poločasu, kdy navyšoval Pavel Dedič. Do druhého poločasu tak domácí odcházeli s nadějným náskokem, naopak Tábor by musel začít hrát aktivněji a vytvářet tlak, ze kterého by padla alespoň kontaktní branka. 

Dačice přidaly další branku, ale spousta šancí zůstalo nevyužito

Dačice se v zápase dostaly do pozice kterou v prvních jarních zápasem zatím nebyly, tedy týmem, který se ujal vedení a udává tempo zápasu. Bylo to také vidět na vstupu do druhého poločasu. Po jedné z akcí stál na konci souhry z 53.minuty Matěj Votava a zvyšoval již na 3:0. Kdyby v první desetiminutovce druhéh dějství byl náskok ještě o jednu nebo dvě branky vyšší, nikdo by se nemohl divit. Další šance ale z domácího pohledu zůstaly nevyužité. Domácí hráči při tomto tříbrankovém vedení  trochu ubrali ze své aktivity a Tábor trestal snížením v 62.minutě Martinem Kolářem na 3:1. Domácí si ovšem i nadále vytvářeli šance, kterým by mohli navyšovat své vedení, ale ve finální koncovce tyto pokusy zůstaly nevyužity. Tábor ještě v úplném závěru zápasu kosmeticky upravil zásluhou Patrika Štumfola na 3:2. Domácí tak zaslouženě po jistém výkonu získávají tři body do tabulky. Dačice v dalším kole čeká velmi těžké utkání na trávníku Sezimova Ústí. tak uvidíme, zda-li naváží na slibný výkon. Soupeřem Tábora budou rozjeté Bernartice.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš - hráč,trenér: Do zápasu jsme nastoupili skvěle, když jsme dali rychlou branku. Utkání to bylo velmi bojovné, ale místy zápas hodně rozkouskovaný. V druhém poločase jsme mohli přidat více branek než jednu, ale šance se nám nepodařilo využít. Nebyl to sice náš nejlepší výkon, ale dokázali jsme do ubojovat a získat tři body. I takové zápasy někdy jsou, o to víc je vítězství pro nás cennější.




Sestavy


FK Dačice
T. Cettl [-] - J. Chyška [-] , J. Brtník [-] - M. Votava [-] , M. Diviš [-] (71. J. Beneš [-] ) , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] - P. Dedič [-] , Š. Hric [-] (81. M. Distel [-] ) - O. Nováček [-] , O. Beníček [-] (64. D. Křivánek [-] )

FK METEOR Tábor
P. Klejna [-] (18. J. Šedivý [-] ) - P. Janošík [-] , P. Štumfol [-] , R. Ševčík [-] , M. Kolář [-] , J. Turek [-] (61. M. Löffler [-] ) , J. Pípal [-] , M. Pecka [-] (50. V. Sedláček [-] ) , V. Kollárik [-] (88. P. Michalec [-] ) , P. Břenda [-] , J. Bartáček [-]

ŽK: 56. P. Štumfol .
Hráči zápasu: M. Votava .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - TAUBER Lukáš, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Petr Shýbal
Tip experta: výhra domácích

Budu věřit více domácím. Potřebují již na jaře bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích