1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nevyužila penaltu, kterou by navýšila vedení. Bernartice se dostaly do hry


Branky


16

Domácí se dostali do vedení před odchodem do šaten. Ve druhém poločase jsme viděli penaltu i obrat stavu utkání během pěti minut hry. Trenéři se ale shodují s hodnocením zápasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas zakončila branka domácích

Planá nad Lužnicí přivítala v 16.kole na domácí půdě prozatím rozjeté Bernartice, které chtěly navázat na úspěšný vstup do jarní části. Na druhé straně domácí Planá chtěla po poslední prohře zabrat a získat znovu tři body. Oba týmy odhodlané porvat se o vítězství zažili v podstatě stejný první poločas, který každému z týmů nabídl dvě příležitosti ke skórování, ovšem nejednalo se o vyložené šance a proto se ve vyrovnaném zápase dlouho držel nerozhodný stav. První branka utkání padla v době, kdy už se možná hráči viděli v kabinách. Ve 45.minutě dostali domácí šanci ujmout se vedení. K přímému kopu se postavil Martin Janovský a dal Plané nad Lužnicí jednobrankové vedení a větší herní pohodu do druhého poločasu.

Zahozená penalta a následné otočení stavu zápasu

Do druhého poločasu nastoupili domácí ve větší herní pohodě s úmyslel stejné herní strategie jako v tom prvním. Bernartice naopak chtěly zvýšit svou aktivitu a dostat domácí pod tlak, který by jim zajistil vyrovnání. První stoprocentní šance na sebe nenechala dlouho čekat. Hned v úvodu poločasu byl nařízen pokutový kop a domácí mohli odskočit na rozdíl dvou branek. Ledový klid ale prokázal v brance hostí Tomáš Fučík, který tuto příležitost zlikvidoval. Domácí doplatili na přísloví "nedáš, dostaneš". Hosté podpořeni skvělým výkonem brankáře nastartovali k větší aktivitě a v 60.minutě Karel Trantina srovnal ze standartní akce na 1:1. O tři minuty později již hosté otáčeli stav zápasu. K přímemu kopu se postavil Martin Buriánek a převrátil vedení na stranu Bernartic. Domácí tento gól doslova zlomil a bylo těžké se pro ně vrátit znovu do zápasu. Utkání už se spíše dohrávalo a žádné vyložené šance nepřineslo. Hostující trenér Petr Vašíček fair gestem uznal, že remíza v tomto zápase by byla za výkon obou mužstev zasloužená. Bernartice tak získaly další tři body za výhru a pokračují ve svém jarní jízdě. Planou nad Lužnicí čeká v dalším kole venkovní utkání se Čtyřmi Dvory a je jasné, že nic jiného než výhru nebou chtít.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: První poločas moc šancí nepřinesl, tu vyloženou jsme měli až před koncem poločasu a podařilo se nám jí zužitkovat. Kdybychom ve druhém poločase dali penaltu a zvýšili na 2:0 , zápas by rozhodně vypadal jinak, ale to se nestalo. Naopak po dvou gólech soupeře jsme se nedokázali vrátit do hry, abychom s výsledkem něco udělali. Oba týmy předvedli vyrovnané výkony. Remíza by byla zasloužená.

TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: V prvním poločase jsme měli asi dvě menší šance ze kterých jsme netěžili. Domácí udeřili na konci poločasu, proto jsme v tom druhém chtěli zvýšit svou aktivitu. Na štěstí skvěle dnes zachytal brankář Fučík a vychytal i penaltu, která určitě ovlivnila zápas. Potom jsme dvakrát udeřili a zápas se jen dohrával. Výsledek jsme si hlídali. Vzhledem k tomu jak dne oba týmy hráli, by remíza byla zasloužená, ale těšíme se ze třech bodů.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - F. Drtina [-] (85. J. Trčka [-] ) , L. Anděl [-] , J. Polišenský [-] , Z. Handrejch [-] - M. Janovský [-] , J. Pospíchal [-] , O. Hofbauer [-] - J. Přibyl [-] , J. Šmídmajer [-] , P. Hrubý [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - D. Kukrál [-] , D. Smrčina [-] , A. Staněk [-] (88. V. Ťupa [-] ) , J. Peterka [-] , T. Pěchota [-] (60. P. Homola [-] ) - M. Buriánek [-] (86. J. Růžek [-] ) , P. Brož [-] -

Hráči zápasu: M. Janovský - M. Buriánek , T. Fučík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Valeš Radek - PÍSEK Martin, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Petr Shýbal
Tip experta: remíza

Tipnu remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích