A. Rakovan 29.
P. Brož 32.
T. Fučík 67. (p.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice si doma poradily s Dačicemi


Branky


29. A. Rakovan , 32. P. Brož , 67. T. Fučík (p.)
16

Dačicím se prozatím v jarní části nedaří, proti Bernarticím se jim nepodařila vstřelit ani branka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním oťukávání přišli dvě rychlé branky domácích

Poslední utkání Bernartic skončilo remízou 3:3 v Nemanicích, proto bylo jasným úkolem první jarní domácí zápas vyhrát. Za soupeře jim tentokrát byly Dačice, které potřebují nutně získávat body do tabulky. Domácí očekávali spíše obranou hru, kterou se na místním hřišti snaží předvádět většina týmů, ale Dačice zvolily pravý opak. Snažili se hrát aktivně, ale v prvních minutách se hra držela spíše ve středu hřiště a tak si diváci museli na první branku vyčkat až do 29.minuty kdy se z gólu radoval Adam Rakovan 1:0. Na tuto branku navázal  po třech minutách hry Patrik Brož a vypracoval pro domácí borce již dvoubrankové vedení a pro Dačice bylo zle.

Domácí ovládli hřiště a kráčeli za vítězstvím

Druhý poločas zázrak nepřinesl. Domácí převzali otěže hry do svých rukou a zápas s pečlivostí kontrolovali. Zápas mohl skončit ještě s větším brankovým rozdílem, ale domácím se podařilo využít pouze jednu z mnoha příležitostí. Po chybně dačické obrany v 67.minutě byl nařízen pokutový kop, který s přehledem proměnil Tomáš Fučík. Tato trefa také byla tečkou za dnešním zápasem, který se už jen dohrával a žádný z týmů se již nehrnul dopředu. Bernartice tak zvládly domácí utkání bez větších problémů a kromě čistého konta brankáře Fučíka si připisují tři body do tabulky. Naopak Dačicím se úvodní dva zápasy jarní části nevydařily a bude tak zajímáve sledovat jak zvládnou následující domácí utkání proti Táboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: Po úvodní brance jsme byli jasně lepším týmem, do konce první poločasu jsme náskok ještě navýšili a zbytek utkání jsme měli plně ve své režii. Těší mě čisté konci na domácí půdě, ale také produktivita, jelikož jsme ve dvou zápasech vstřelili již šest branek. Začátek jarní části nemáme špatný, tak doufám, že v tom budeme pokračovat.




Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Psohlavec [-] (80. J. Peterka [-] ) , J. Novák [-] (85. V. Ťupa [-] ) , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - P. Brož [-] (76. J. Růžek [-] ) , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] , T. Pěchota [-] (68. A. Staněk [-] ) - A. Rakovan [-] (46. M. Buriánek [-] ) , P. Homola [-] -

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Chyška [-] , J. Brtník [-] , D. Křivánek [-] (46. O. Beníček [-] ) - M. Šimánek [-] (76. F. Benda [-] ) , D. Točík [-] , M. Diviš [-] (68. Š. Smejkal [-] ) , M. Votava [-] - P. Dedič [-] , Š. Hric [-] - O. Nováček [-]

Hráči zápasu: T. Češka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - PÍSEK Martin, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Petr Kandl
Tip experta: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích