J. Carda 90.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 10:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior vrátil Plané porážku a v posledním kole se popere o třetí pozici


Branky


90. J. Carda - 43. M. Kostka , 46. D. Bálek , 87. R. Kočí
16

 Strakonice se soupeřem Plané ještě neuhrály v I.A ani bod. V předposledním kole to chtěly změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 V prvním poločase byli hosté kombinačně lepším týmem a vytvářeli si nebezpečnější gólové situace než soupeř, ale gól z nich nedokázali vstřelit. Až v závěru poločasu využili trestného kopu, který zahrával P. Baloušek, na jeho centr si naběhl M. Kostka a nohou přesně zamířil mezi tyče - 0 : 1.

 

 

Druhý poločas

Druhý poločas začali Strakoničtí parádně. Ve 47. minutě se jimvpovedla moc pěkná akce, když V. Šrámek dal do křídla průnikovku Němečkovi a ten přesnou a časovanou přihrávkou našel ve vápně nabíhajícího Bálka, který bezpečně uklidil míč do sítě domácí branky - 0 : 2. Domácím chvíli trvalo než se z toho druhého gólu vzpamatovali a začali pomalu utahovat šrouby. Jejich snaha snížit vyústila v 67. minutě tutovkou, která se snad nedala ani spálit, ale domácí Kitzler to dokázal, když z metru branku přestřelil. V 70. minutě vystrašili domácí zase hosté, ale Máška branku těsně minul. V 81. minutě se vytáhl výborným zákrokem Lízal, když  míč padající do branky stačil na poslední chvíli vytlačil na rohový kop. V 87. minutě hosté opět předvedli pěknou fotbalovou akci i s pěkným zakončením. Němeček vysunul Mášku, ten našel centrem do vápna Kočího, který byl na hřišti minutu a krásnou hlavičkou dostal domácí do kolen 0 : 3. V závěru utkání si přece jenom domácí branku vstřelili Cardou, ale na zvrat už bylo pozdě - 1 : 3.

Autor: Jiří Cibulka

Stats

Rohy :    6 : 6

Střely na branku :  3 : 7



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Bohužel jsme ztratili body doma a s našimi diváky se rozloučili prohrou. První poločas jsme prospali, hráli jsme špatně, chyběl nám pohyb, důraz a klid v zakončení! A když se zdálo, že půle skončí bez golu, tak jsme minutu před koncem neubránili standardku. Druhá půle byla o něčem jiném, hráli jsme velmi dobře a soupeře měli na půlce. Nicméně my jsme hráli a soupeř dával goly! Takový je prostě fotbal. Třikrát jsme z malého vápna netrefili bránu. Tahle ztráta mě strašně mrzí! JInak si myslím, že utkání mělo slušné parametry a diváky muselo bavit.




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , S. Bukharin [-] (56. L. Balogh [-] ) , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] (56. L. Kitzler [-] ) , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] , J. Carda [-] , J. Falc [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - F. Frček [-] (70. P. Kratochvíl [-] ) , M. Kostka [-] , D. Juhaňák [-] (85. R. Kočí [-] ) , J. Máška [-] , V. Šrámek [-] , P. Baloušek [-] , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] , M. Čapek [-] (56. J. Baloušek [-] )

ŽK: 10. J. Pintér , 38. Z. Lexa , 42. J. Carda , 85. D. Kneys - 26. T. Zelenka , 29. F. Frček , 36. M. Čapek , 75. P. Baloušek , 83. D. Juhaňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - BOČEK Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jakub Hotový
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak. V poslední době se nám herně i výsledkově daří, navíc se Strakonicemi máme z posledních tří zápasů 100% bilanci, takže věřím, že je předčíme i tentokrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích