P. Prenner 66. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V zápase Lhenic se Sviny se body dělily


Branky


66. P. Prenner (p.) - 26. D. Brůha
17

Jak se zápas vyvíjel si přečtete v podrobné reportáži. Lheničtí, pronásledováni v závěru soutěže zraněními, ve dvou posledních zápasech po sobě doma získali pouze bod, když po prohře s Planou 0:1 uhráli tentokrát s Trhovými Sviny jen bod, když především za výkon ve 2. poločase na výhru měli. Doplatili na neproměňování gólových šancí. Na zápase fotil Jan Klein.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned v samém úvodu (ve 2.´) se po Balicově přiklepnutí ocitl v šanci domácí Iliev, který sám před gólmanem Popovičem přestřelil branku. Hosté odpověděli v 8.´, kdy po dlouhém pasu se k zakončení u zadní tyče dostal jeden z jejich  neobsazených hráčů, naštěstí pro Lhenické nezamířil přesně. Ve 20.´, při průniku Ilieva, jeden z trhovosvinenských beků zahrál v šestnáctce rukou, domácí se dožadovali penalty, ale sudí tuto herní situaci posoudili jinak. Ve 23.´, po rozehraném lhenickém trestném kopu, se balón dostal od Berana k Bumbovi, jehož střelecké zakončení stačila obrana zblokovat. Běžela 26.´, kdy centrovaný míč do šestnáctky nadzdvihl hlavou Brůha a jako blokovaný pokus zapadl přes gólmana Dvořáka k zadní tyči a hosté se ujali vedení (0:1). Ve 32.´ další jejich centr do velkého vápna byl zakončen střelou, co jen těsně minula brankovou konstrukci. Ve 32.´ měli domácí blízko k vyrovnání, a to po výborně provedeném trestném kopu Chromým, kdy z něho orazítkoval tyč. Ve 36.´ byl Iliev v kontru zastaven vyběhnuvším gólmanem Popovičem mimo šestnáctku, po jejichž vzájemném střetu zůstali oba na chvíli otřeseni. Ve 40.´, za faul na Pokorného, zahrával lhenický tým Bumbou trestný kop, který dobře mířený pod břevno stačil gólman vytěsnit, a tak do poločasové otáčky spartakovci odcházeli s jednogólovým náskokem.

Druhý poločas

 Hned od vstupu do druhého poločasu šli domácí důsledně za jeho zlikvidováním. Ve 46.´ jejich útok střelecky zakončoval Pořádek, aby nebezpečí z něho hostující obranou odvrácené na rohový kop znovu při něm „oživil“ Iliev další střelou mířící těsně mimo tyče. 50.´ zase přinesla akutní nebezpečí lhenické brance, a také po rohovém kopu, ale Dvořák bravurním zákrokem svůj tým při něm podržel. V 63.´, po chybě gólmana hostí, se do další šance znovu dostal Iliev, ale v gól ji neproměnil. O čtyři minuty později (v 66.´), týž hráč Iliev byl v trestném území zastaven faulem a nařízenou penaltu Prenner bezpečně proměnil. Srovnáno na 1:1!

 

Poté lhenická snaha po vstřelení rozdílové branky ještě víc narůstala. V 68.´ Mahákova dělovka z otočky skončila nad břevnem, v 77.´, po rozehrané standardce a centru před branku, Pořádkova hlavička v pádu jen těsně minula cíl. Při lhenické ofenzivě šli hosté otevřenější obranou do brejku, avšak gólman Dvořák jim skvělým zákrokem skórovat nedovolil. Do rychlého protiútoku šli hned následně domácí, ale Pořádek a po něm ani Iliev se v gólovém zakončení neprosadili, aby hned po následujícím rohovém kopu Prenner přepálil branku. Ani v úplném závěru se přes velkou snahu žádná gólová lhenická trefa nezrodila, neboť jak v 85.´ Mahák z prostoru penalty z otočky míč do sítě nenasměroval, tak ani v 88.´ Prenner po uvolnění, neboť z jeho kopačky pro změnu skončil balón na tyči. A tak v utkání, které nakonec skončilo dělbou bodů, měli domácí k vítězství blízko, ale hraje se na branky, a ty Lheničtí tentokrát ze hry nedávali.

 

AUTOR: JAN BUMBA (LHE)



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): „Opět jsme, stejně jako minulý víkend, body ztratily. I první poločas jakoby byl kopií z minulého týdne, ve druhé minutě naše nevyužitá branková příležitost, pak šli hosté pěknou a trochu šťastnou brankou do vedení a neurovnaných zbytek prvního dějství s chybami na všech stranách, protože dle mého názoru měl být po faulu na Ilieva mimo vápno vyloučen brankář hostí. Druhá půle, až na momenty, kdy jsme více povídali, než hráli, byla v naší režii. Zejména v závěru zápasu jsme soupeře tlačili, měli minimálně tři velmi dobré šance, ale bohužel chybělo i trochu štěstí, např. při dvou nastřelených tyčích, škoda. Mrzí ztráta Balici, další hráč o berlích, navíc David Kiš jde na plánovaný operační zákrok, takže pro poslední utkání ve Strakonicích další ztráty.“




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , J. Pokorný [-] , F. Funda [-] , P. Bumba [-] - J. Málek [-] (64. M. Mahák [-] ) , P. Prenner [-] , J. Beran [-] , T. Balica [-] (46. R. Pořádek [-] ) - R. Iliev [-] , M. Chromý [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - L. Gažák [-] , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , Z. Šafránek [-] (69. J. Macák [-] ) , F. Pavel [-] , D. Brůha [-] , M. Smoleň [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-] , J. Novák [-] (58. P. Chromčák [-] )

ŽK: 45. R. Iliev , 81. R. Pořádek - 24. Z. Šafránek , 40. M. Chromčák , 45. J. Novák , 65. A. Perfoll .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - VOTAVA Pavel, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jakub Hotový
Tip experta: remíza

Utkání vyrovnaných týmů branku nepřinese a soupeři se rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích