Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice si pohrály s Prachaticemi, slaví jasnou výhru


Branky


20

Junior může dvě kola před koncem pomýšlet i na konečnou druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Již v 8. minutě se odhodlal Bálek k individuální akci od půlky, následně přihrál zpět Petráňovi, který neváhal a poslal z jedný centr do vápna na Mášku a ten pohotově rozvlnil síť - 1 : 0. V 10. minutě si to mohli zopakovat a to když Petráň po lajně proletěl kolem obránců přesně nacentroval na Mášku, ale tentokrát  zakončení nevyšlo. Ve 22. minutě Juhaňák našel ve vápně Zelenku, který zblízka golmana hlavou nepřekonal. Hosté sice podnikali rychlé protiútoky, ale ty končily většinou mimo strakonickou branku. Důkazem byla 40. minuta, když šel sám na Lízala Lukeš, který v koncovce selhal.

 

Druhý poločas

Druhý poločas měl stejný průběh, akorát s tím rozdílem, že hosty zlomila domácí třetí branka v 70. minutě , kdy už přestali zlobit soupeřovu obranu. V 50. minutě mohl dát Máška po přihrávce Kratochvíla druhou branku, ale jeho přesně mířenou střelu k tyči hostující brankář vyškrábnul na rohový kop. V 55. minutě Máška na levé straně podstoupil šprajcový souboj, který vyhrál a z tohoto souboje se míč přesunul do pravé strany, kde byl naběhnutý P. Baloušek a ten s přehledem poslal balon do sítě - 2 : 0.

 

V 70. minutě Kostka poslal do brejku Mášku a ten ač faulovaný stačil udělat blafák brankáři a dává na 3 : 0. A poslední branka přišla v 78. minutě, když se k trestnému kopu postavil Bálek a přesnou střelou dal na konečných 4 : 0. V tomto zápase dostal příležitost od strakonického trenéra další mladík Peroutka a na postu záložníka si vůbec nevedl špatně.

 

AUTOR: Jiří Cibulka

Stats

Rohy :    7 : 6

 

Střely na branku :  7 : 3



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , F. Frček [-] (46. P. Kratochvíl [-] ) , D. Juhaňák [-] (86. R. Kočí [-] ) , J. Máška [-] , D. Petráň [-] (70. V. Peroutka [-] ) , P. Baloušek [-] , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] , M. Čapek [-]

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] (80. V. Forejtar [-] ) - J. Sova [-] , J. Tesař [-] , R. Mráz [-] (73. Š. Kroupa [-] ) , M. Juroš [-] , P. Škopek [-] , M. Grametbauer [-] (46. F. Kolda [-] ) , D. Kováč [-] (46. M. Janošťák [-] ) , J. Fürbach [-] , J. Lukeš [-] (70. V. Šabršula [-] ) , M. Kochma [-]

ŽK: 28. M. Kostka - 21. D. Kováč .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: BROM Josef - HOŠEK Jan, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Jakub Pospíchal
Tip experta: výhra domácích

Strakonice budou chtít před svými diváky potvrdit svoji výhru zvenku. Tipuji 2:1.

Tip: výhra domácích