Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia si vyšlápla na mistra z Lažišť!


Branky


20

Slávisté vyladili formu na jaro bezvadně - nezastavil je ani jistý mistr z Lažišt a Českobudějovičtí tak získali šestou výhru v řadě. Ze stavu, kdy se slávisté jednu chvíli strachovali o záchranu, si mohou nyní po 24. kole pomýšlet třeba i na třetí místo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

I s notně okleštěným kádrem si slávisté na lídra vyšlápli v poměru 4:2. Hosté sice u Malého jezu potvrdili kvalitu v poli, když drželi míč více na svých kopačkách po celý zápas. Nicméně skvěle hrající Vranovský se zasloužil o to, že do vedení šli domácí - ve 14. minutě naservíroval střílenou přihrávku na přední tyč, kde byl k zakončení připravený Hromádka a Vašura v bráně byl bez šance - 1:0. Do poločasu nádhernou ací zvýšil znovu Hromádka, který se daleko od brány odpoutal od soupeře, prchnul obraně a levačkou zavěsil na 2:0. Hromádka dal na jaře už osm gólů. 

Druhý poločas

Lažiště se prosadilo hned v úvodu druhé půle, když centr uklidil Konečného záda Linhart, který tentokrát nastoupil v základní sestavě. Pak ale přidal gól hlavou paradoxně nejmenší hráč na place Vranovský. Tři minuty na to už to bylo o tři branky, prosadil se Bohůnek. Konečná Hrbkova korekce už na majiteli tří bodů nic nezměnila.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): "Do zápasu s vítězem soutěže z Lažišť jsme nastupovali ve velmi okleštěné sestavě, nicméně na hřišti to vůbec nebylo znát. Dorostenci, kteří měli ranní zápas v nohách, hráli skvěle. Leoš Hromádka s Kubou Vranovským čekali na brejkové situace a tři z nich dokázali proměnit a táhli tak celý tým svým výkonem. Poslední dobou si tým sedl, našla se ideální sestava a daří se. Celkově jsme rádi, že opět předvádíme náš fotbal a vracíme se v tabulce tam, kam poslední sezony patříme. Musím však uznat, že v tomto zápase jsme měli štěstí. Lažiště hrály výborný fotbal a za mě byly jednoznačně nejlepším týmem naší skupiny. Gratulace do Lažišť! U nás doufám, že vítěznou sérii udržíme do konce soutěže."




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - L. Hromádka [-] , P. Rajzl [-] (46. M. Slípka [-] ) , P. Čižmar [-] (46. P. Babka [-] ) , M. Bohůnek [-] , M. Boček [-] , J. Vranovský [-] (86. P. Bláha [-] ) , O. Kindermann [-] , T. Vršitý [-] , J. Wagner [-] , R. Toman [-] (65. Z. Hronek [-] )

FK Lažiště
O. Vašura [-] - J. Makoš [-] , P. Bízek [-] (46. P. Ostádal [-] ) , J. Albert [-] , J. Rauscher [-] - O. Málek [-] (46. J. Linhart [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Volmut [-] , M. Hojdekr [-] - T. Vokatý [-] , J. Rauscher [-] (85. J. Hrbek [-] )

ŽK: 23. J. Vranovský - 50. J. Rauscher , 59. M. Hojdekr .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Dunovský Karel - PANSKÝ Michal, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Jakub Pospíchal
Tip experta: remíza

Slavii ČB jsem letos ještě hrát neviděl. Lažiště si budou chtít odvézt tři body, ale jak ukazují statistky, na Slavii je nečeká nic jednoduchého.Slavie má na kontě nejméně inkasovaných branek. Proto volím remízu 1:1

Tip: výhra hostů