1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice udeřily v závěru každého z poločasů a vyloupily Semice


Branky


19

Semicím závěr sezóny nevychází podle představ, z posledních pěti zápasů získaly jediný bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První dvacetiminutovka zápasu se odehrávala mezi vápny bez ohrožení branky, ale více na balonu jsme byli hosté. První velká šance vstřelit gól přišla v 21. minutě, kterou připravil pro Mášku Juhaňák, ale Máška mířil těsně vedle. Po této šanci se domácí zvedli a mírně hostující tým přehrávali a Lízala ohrozili v 28. minutě po štiplavé střele  Keclíka P. a Lízal ji s námahou vyrazil. Do konce poločasu zase přebrali iniciativu hráči Junioru a ve 44. minutě se povedla pěkná akce Mášky s Bálkem a posledně jmenovaný vzal zakončení na sebe a bylo výborné, když střela z vápna se otřela o tyč do branky 0 : 1. Byla to první střela mezi tyče.

Druhý poločas

Druhý poločas začali domácím náporem a hosté se nemohli dostat ke hře z prvního poločasu. Tlak neustále sílil a Semičtí své šance zahazovali, a když už šlo zakončení mezi tyče, tak gólu zabránil dobrými zákroky Lízal. Nakonec se domácí přeci jenom dočkali vyrovnání a to v 79. minutě Jakubem Keclíkem. Ke konci zápasu jako v prvním poločase nakonec ještě udeřili hosté, a to po centru P. Balouška poslal balon Máška za záda domácího brankáře a strhnul vedení na strakonickou stranu 1 : 2. Byla to třetí střela mezi tyče. Domácí už na tuto branku nedokázali odpovědět a tak si Junior odvezl cenné vítěztví.

Autor: Jiří Cibulka

Stats

Rohy :    4 : 3

Střely na branku :  4 : 3



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka: Velkou pochvalu zaslouží Petr Kratochvíl z „B“ týmu, který musel nastoupit do základní jedenáctky za zraněné a chybějící hráče a utkání odehrál s velkou bravurou



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - J. Sádlo [-] , D. Buchtele [-] , D. Šourek [-] , M. Kysela [-] - M. Nousek [-] (46. M. Císařovský [-] ) , L. Zborník [-] (71. I. Antony [-] ) , J. Keclík [-] , J. Holub [-] - R. Veleman [-] (63. M. Škulina [-] ) , P. Keclík [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Boukalík [-] , M. Kostka [-] , D. Juhaňák [-] , J. Máška [-] , V. Šrámek [-] , P. Kratochvíl [-] (85. R. Kočí [-] ) , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] (66. T. Kostka [-] ) , M. Čapek [-] (46. P. Baloušek [-] )

ŽK: 42. J. Máška .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Průchová Nikola - NEDVĚD Petr, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Semice jsem na podzim neviděl, naopak Junior znám velmi dobře, vychází mi z toho plichta 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích