0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia jede! V Bavorovicích získala už pátou výhru v řadě


Branky


18

Budějovická Slavia na jaře našla ztracenou formu a vyšvihla se už na pátou pozici. Bavorovice oproti tomu stále zůstávají na sestupové pozici. V příštím kole je čeká dramatické utkání s Lokotkou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek měl pro zápas připravenou jen jedenáctku. Jenomže šlo o jedenáctku kvalitních hráčů a tak Slavia cestu k výhře vůbec neměla jednoduchou. V prvním poločase měl obrovskou šanci bavorovický Pancíř, na druhé straně nejdřív těsně před Kindermannem skočil Hromádkův střílený pas napříč vápnem, pak sám Hormádka nedokázal z metru uklidit míč ze vzduchu do brány. Slávisty dále mrzelo, že pro pro svalové zranění už v prvním poločase musel střídat Bohůnek, ve druhé půli ho následoval další hráč ze středu pole Šťastný.

 

Ve druhém poločase byl zápas nadále vyrovnaný, nebezpečnější ve vápně byli spíše domácí. Možná doplatili na až příliš otevřenou hru a v nastavení slávisté odvrátili standardku, vyslali do brejku Vranovského, ten zprava vletěl do vápna, domácí brankář Sýkora si počíhal na zakončení na přední tyči a vytáhl míč na roh. A po něm hlavou rozhodl Hromádka. Pro domácí to byla krutá porážka 1:0 po otevřené hře.

 



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Rottenborn [-] , F. Klíma [-] , J. Sekyra [-] , J. Trnka [-] - J. Vlček [-] , L. Hofmann [-] , M. Pancíř [-] , T. Kučera [-] , M. Blažek [-] - P. Volf [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - M. Bohůnek [-] (34. J. Ovádek [-] ) , O. Wegenkittl [-] , D. Šťastný [-] (54. J. Vranovský [-] ) , P. Babka [-] (76. V. Bravenec [-] ) , M. Boček [-] , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , L. Hromádka [-] , P. Kindermann [-]

ŽK: 73. F. Klíma , 87. J. Trnka - 90. L. Hromádka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bavorovice jsou tam pěkně namočený a myslím, že po zápase se Slavií tomu nebude jinak. 1:3.

Tip: výhra hostů