3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Slavia přehrála Novou Ves, ta přišla o druhou příčku


Branky


22

Duel celků z Českobudějovicka jasně ovládli hráči od Malého jezu. Jak se zápas odehrál? V galerii naleznete snímky rovnou od dvou fotografů: Michaely Vrábkové a Jana Pirnose!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se nesešly v nejsilnějších sestavách, a z jedenáctek, které trenéři mohli poskládat, měla navrch ta domácí. Slávisté měli na lavičce náhradníků pouze dorostence, kteří měli v nohách dopolední zápas své kategorie.  Už ve 23. minutě přitom musel odstoupit ze hry domácí Šťastný.

 

Zápas byl v poli celkem vyrovnaný, do šancí se oba celky dostávaly jen velmi složitě a hrálo se převážně po vápna. První poločas tak skončil bez branek. První gól přišel v 59. minutě. Slípka svým centrem vybídl ke skórování Hromádku, který se v závěru sezóny dostává do střelecké pohody. Nová Ves trochu zaostává za skvělým podzimem a na Slavii vyšla naprázdo - v 74. minutě přidal druhý gól domácích Vranovský a z penalty pečetil skóre Slípka

 

Perličkou závěru utkání bylo, že se na hřišti poprvé v mužské kategorii sešli bratři Hromádkové, když šel k Leošovi do hry i mladší Jan (ročník 2003).

VIDEO



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Tomáš Vršitý (kapitán): Oba týmy se musely vyrovnat s mnoha absencemi a nám se to i podle konečného výsledku podařilo lépe. Po ne moc pohledném prvnim poločase, jsme v tom druhém ukázali, že v posledních zápasech naše forma a seběvedomí roste. Po gólu Leoše Hromádky, který potvrdil že střelecky “chytil”, jsme dostali klid do kopaček a došli si pro cenné 3 body. Také mám radost, že jsme soupeři vrátili podzimní porážku 3:0.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - L. Hromádka [-] (89. P. Bláha [-] ) , O. Wegenkittl [-] , D. Šťastný [-] (23. R. Toman [-] ) , P. Babka [-] (78. Z. Hronek [-] ) , J. Vranovský [-] , O. Kindermann [-] , V. Bravenec [-] (87. J. Hromádka [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , M. Boček [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Pešta [-] - D. Pech [-] , J. Beneš [-] , P. Boháč [-] - V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] , A. Trejbal [-] - E. Janeček [-] , J. Jiránek [-] - T. Novák [-] (83. M. Vávra [-] ) , J. Kohout [-] (62. P. Graman [-] )

ŽK: 33. J. Vranovský - 60. A. Trejbal , 70. D. Pech , 78. P. Boháč , 88. E. Janeček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jarolím Jiří - VÍTEK Miroslav, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: remíza

Určitě půjde o velmi pohledný zápas, který skončí dělbou bodů.

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů