0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2019 17:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá loupila v Semicích, Šteyer se trefil ve čtvrtém utkání po sobě!


Branky


19

Planá vyhověla žádosti Semic o sehrání zápasu již v pátečním termínu, o víkendu se totiž žení semický záložník Jakub Keclík. Hosté ukázali, že venku umí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá zažívá povedené jaro a v přímém souboji o šesté místo zajížděla do Semic. Ty vyhrály podzimní vzájemný zápas 2:1, takže hosté měli co oplácet. 

 

V základní sestavě Plané vůbec poprvé nastoupil záložník Bukharin. A už po třech minutách hry mohl spolu se spoluhráči zvedat ruce nad hlavu. Petr Šteyer ukázal svou střeleckou fazónu a po úspěšném rychém útoku zakončil mimo Dvořáčkův dosah - 0:1. Semičtí se ve zbytku poločasu tlačili za vyrovnáním, ale gólman Hotový nekapituloval.

 

Hosté ve druhém poločase dlouho soupeři nedovolili dostat se do tlaku, který by mohl vést za srovnáním. Ten přišel až v závěru zápasu, ale hosté si tři body utéct nenechaly. Domácí měli v utkání několik zajímavých střeleckých příležitostí, ale tentokrát jim nebylo přáno. Když už míč do sítě dostali, jako se to podařilo stoperovi Sádlovi, tak jejich radost zastavil zdvižený praporek pomezního, který signalizoval ofsajdové postavení.

 

Planá tak předskočila Semice v tabulce a poskočila na šesté místo. Šteyer se trefil počtvrté v řadě a sune se tabulkou kanonýrů vzhůru, celkem už nastřádal jedenáct tref. Planá uhrála čtvrtou jarní výhru, potvrdila, že se jí daří na venkovních hřištích - za celou sezónu prohrála z jedenácti venkovních zápasů jen ve dvou případech!



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Instagram Semice: Předehrávka se nám nevyvedla dle našich představ. Hned v úvodu utkání jsme dostali gól, na který jsme za celých 85 minut nedokázali odpovědět, přestože jsme měli hned několik slibných příležitostí. Nezbývá nám nic jiného než se soustředit a připravit na další zápasy, které se nám vyvedou snad lépe.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): "Utkání jsme zvládli na výbornou! V první řadě bych chtěl poděkovat celému mančaftu za perfektní týmový výkon! Hra možná nebyla nijak oslnivá, ale předvedli jsme kvalitní defenzivu a asi jsme měli oproti domácím větší vůli po vítězství! Semice mají strašně nebezpečné standardní situace, které se nám naštěstí podařilo ubránit. Každý náš hráč podal výborný výkon na hranici svých možností, nicméně prim hrála naše stoperská dvojice (Lengyel, T. Pintér), která by po včerejším výkonu mohla stoperskou hru “vyučovat”!



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] , M. Kysela [-] , D. Šourek [-] , J. Sádlo [-] - M. Císařovský [-] , P. Keclík [-] , J. Keclík [-] , I. Antony [-] (80. D. Říha [-] ) - M. Škulina [-] (71. O. Stiblík [-] ) , M. Nousek [-] (76. S. Zoch [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , S. Bukharin [-] (89. P. Vobořil [-] ) , J. Lašák [-] (60. J. Gulaš [-] ) , D. Kneys [-] (24. J. Szabó [-] ) , Z. Lexa [-] (68. T. Plojhar [-] ) , P. Šteyer [-] (90. P. Martínek [-] ) , T. Pintér [-] , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] , J. Falc [-]

ŽK: 30. M. Císařovský - 40. J. Falc , 80. J. Carda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VALEŠ Radek, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: RADEK HANOUSEK
Tip experta: výhra domácích

V Semicích se hraje hrozně blbě, domácí mají kvalitní tým a body se odtud moc nevozí. Planá má také dobrý mančaft a zkušené matadory, tipnu si ale výhru domácích!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů