0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lokotka doma padla se Slavií rozdílem třídy


Branky


21

Tradiční budějovické derby se odehrálo v sobotu dopoledne v Suchém Vrbném, kde domácí Lokomotiva hostila Slavii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní trávník, v prvním poločase kropený deštěm, nahrával spíše hostům, kteří praktikovali jejich kombinační hru. Začátek zápasu byl velmi opatrný, jakoby se protivníci chtěli nejdříve oťukat. Lehkou převahu měli v první půlce slávisté, kteří se ze stran dostávali do nebezpečných úniků, nicméně do zakončení je pozorní domácí nepouštěli. Až ve 30. minutě hosté pěkně zakombinovali ve středu hřiště - Rajzl kolmicí vyslal do samostatného úniku Hromádku, který se tváří v tvář domácímu gólmanovi nemýlil - 0:1.

 

Zbytek poločasu se dohrával bez větších šancí. Pouze Wegenkittl těsně před poločasovým hvizdem sám ve vápně hlavičkoval slabě do rukou pozorného Rodena.

 

Na druhý poločas se počasí umoudřilo a déšť ustal, a to jakoby hosty ještě více nakoplo. Kombinovali odzadu a domácí do hry prakticky nepouštěli. V 50. minutě po jedné takové souhře na pravé straně unikl Vršitý, naservíroval přízemní centr do vápna, který našel Hromádku, a ten zblízka opět rozvlnil síť za zády bezmocného domácí brankaře.

 

O pět minut později se skóre měnilo znovu ve prospěch slávistů. Odražený balon uklidil tečovanou střelou Slípka - 0:3. Poslední hřebíček do rakve zatloukl Lokomotivě Babka, když po dalším úniku, tentokrát z levé strany, zakončoval ve vápně, domácí obrana smolně tečovala střelu, která pak přeskočila gólmana. Slavia pak kombinovala na vlastní polovině, držela balon a nepřipustila žádný zvrat.

 

Hosté se po sérii tří vítězství posunuli do klidných vod středu tabulky. Domácí naopak stále zůstávají na chvostu A skupiny 1.A třídy



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): Na Lokotce se nám příliš nedaří a i do dnešního utkání jsme šli s respektem. Zápas nás ale zastihl ve vynikající formě, výborně jsme kombinovali a nevytvářeli příliš chyb. Pozorným výkonem v první půli jsme si vytvořili náskok, který jsme ve druhé polovině utkání dále navyšovali. Vyzdvihl bych výkon Leoše Hromádky, který platil na domácí svou rychlostí, vytvářel šance spoluhráčům a navíc přidal dvě branky. Nicméně celý tým zahrál parádně!



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Kamiš [-] , D. Bláha [-] , O. Hladík [-] (71. V. Mareš [-] ) , M. Ayeb [-] , J. Weinreb [-] , J. Růžička [-] (62. J. Janů [-] ) , S. Havel [-] , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , S. Smrž [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - P. Rajzl [-] (60. P. Babka [-] ) , O. Wegenkittl [-] (84. J. Wagner [-] ) , D. Šťastný [-] , M. Boček [-] , J. Vranovský [-] , V. Bravenec [-] (52. P. Kindermann [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , L. Hromádka [-] (74. J. Ovádek [-] ) , M. Bohůnek [-]

ŽK: 51. J. Růžička - 66. M. Bohůnek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mráz Roman - IZUGRAFOV Svyatoslav, ČAREK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: RADEK HANOUSEK
Tip experta: remíza

Tohle bude hodně zajímavý zápas a asi i my v Bavorovicích budeme čekat, jak zápas dopadne. Jako velký fanoušek Slávie budu fandit Slávii, ale tipnu si tady remízku!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů