0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice zabodovaly ve Strakonicích hlavně díky brankáři Sýkorovi


Branky


19

Junior měl šance na několik branek, jenomže skórovat nedokázal, stejně jako hostující celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toušova aktivita ke gólu nevedla

V prvním poločase domácí hned od úvodního hvizdu byli lepším mužstvem a do 10. minuty si vykombinovali dvě pěkné akce a obě zakončoval V. Šrámek, ale brankář jeho střely vykryl. V 15. minutě se ke slovu dostali hosté a Lízal jejich nebezpečnou střelu vyrazil na roh. Ve 27. minutě měli domácí dvě brankové příležitosti a to Toušovu střelu vyrazil s námahou golman na rohový kop a vzápětí Máška a ani Čapek gólmana hostí z dobrých pozic nepřekonali. Ve 35. minutě aktivitou hýřící Touš připravil gólovku pro Mášku a ten ani nadvakrát výborného golmana Sýkoru nedokázal překonat. Ve 42. minutě Toušovu umístěnou střelu opět výborným zákrokem brankář vyrazil na roh.

Sýkora ani Lízal změnu skóre nepřipustili

Druhý poločas byl do 62. minuty vyrovnaný a ani gólové šance se nerodily. O minutu později zahrávali přímý kop hosté a Lízal si s umístěnou střelou k tyči poradil. V 70. minutě po centru Němečka T. Kostka hlavou mezi tyče nezamířil. V 72 .minutě měli obrovskou příležitost hosté, ale v konečné fázi Hanouska zklamalo zpracování a tak Lízal si balon pohodlně sebral. Do konce zápasu měli domácí velký tlak a velké možnosti skóre změnit, ale to se T. Kostkovi, Čapkovi, Boukalíkovi ani Juhaňákovi nepovedlo, protože v bráně hostí byl pro Junior nepřekonatelný Sýkora a utkání tak skončilo bez branek.

Autor: Jiří Cibulka

Stats

Rohy :    11 : 2

Střely na branku :  9 : 4



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Šrámek [-] , M. Touš [-] (69. D. Juhaňák [-] ) , J. Máška [-] , V. Šrámek [-] , D. Petráň [-] (65. M. Boukalík [-] ) , T. Kostka [-] , L. Němeček [-] , D. Bálek [-] , M. Čapek [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Sekyra [-] , J. Trnka [-] , D. Rottenborn [-] - J. Vlček [-] , J. Hanousek [-] , L. Hofmann [-] , M. Blažek [-] , T. Kučera [-] - R. Hanousek [-] (90. D. Klíma [-] ) - M. Pancíř [-] (86. F. Šafránek [-] )

ŽK: 68. T. Kučera , 85. R. Hanousek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žurek Roman - MRÁZ Roman, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: JAROSLAV RAUSCHER
Tip experta: výhra domácích

Zde žádné překvapení nebude. V Bavorovicích už vyhlíží konec sezony, naopak Strakoničtí mohou dosáhnout stále druhého místa. Od začátku budou Strakoničtí aktivnější a dojdou si zaslouženě pro 3 body. Tip 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích