J. Sova 20.
M. Babka 64. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatičtí si nepohlídali Velemana. Semice si po remíze udržely soupeře za zády. Babka vsítil i v sedmém jarním zápase!


Branky


20. J. Sova , 64. M. Babka (p.) - 43. R. Veleman , 58. R. Veleman
20

Matyáš Babka, prachatická zimní posila, se může chlubit parádní bilancí. Na jaře se trefil ve všech sedmi duelech, celkem nasázel už devět gólů. Oba góly Semic zase vstřelil Radek Veleman, kterému asistoval Jakub Keclík, jenž se vrátil do sestavy po zranění hlavy. Prachatice měly v závěru územní převahu, ale vítězný gól vstřelit nestihly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): V zápase se Semicí to bylo nahoru a dolů. Podařilo se nám v první půlhodince vsítit branku po pěkné individuální akci Sovy. To jsme měli více ze hry a hráli tak, jak jsme si řekli. Bohužel po tomto gólu jsme přestali hrát. Asi jsme si mysleli, že už jsou tři body naše. Vyrovnávací gól přišel těsně před koncem prvního poločasu a tak jsme šli do kabiny za nerozhodného stavu. Druhou půli jsme pokračovali v marném výkonu, kdy se podařilo soupeři po naší chybě na půli dát gól. Naštěstí jsme srovnali z penalty, která nám nakonec zařídila alespoň bod. V poslední 10 minutách jsme měli šance, které skončily jen na vápně soupeře.

FC AL-KO Semice
Instagram FC Semice: Z Prachatic vezmeme vybojovaný bod. Již od začátku zápasu jsme se chopili aktivity a byli jsme lepším mužstvem. Hned dvě šance neproměnil Pavel Keclík. Pak nastalo naše hluché místo, kdy jsme nebyli schopni vzdorovat aktivitě domácích a ti nás potrestali a ujali se vedení 1:0. My jsme nesklonili hlavy a do polačasu jsme stihli vyrovnat gólem Radka Velemana. Druhá půle nezměnila obraz hry a převaha týmů se přelévala z jedné strany nadruhou. My jsme byli zpočátku aktivnější a to neslo ovoce. Navrátilec po zranění, Jakub Keclík, zužitkoval přihrávku Marcela Nouska a přesně nahrál Velemanovi, který vstřelil druhý gól. Už se zdálo, že půjdeme do trháku, ale Veleman nabídku na hattrick nevyužil a z následného protiútoku hosté vybojovali penaltu a stanovili tak konečný výsledek zápasu 2:2. Zbytek utkání jsme spíše bránili a hrozili z ojedinělých výpadů.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
P. Novák [-] - J. Růžička [-] , M. Fišer [-] , J. Lukeš [-] (80. J. Šandera [-] ) , J. Fürbach [-] (65. R. Mráz [-] ) , M. Juroš [-] , P. Miesbauer [-] , P. Škopek [-] , M. Babka [-] , J. Sova [-] , D. Kováč [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - J. Sádlo [-] , D. Šourek [-] , L. Zborník [-] - P. Keclík [-] , M. Císařovský [-] , J. Keclík [-] , I. Antony [-] (46. M. Nousek [-] ) - M. Škulina [-] (73. J. Holub [-] ) , R. Veleman [-] - D. Buchtele [-] (35. M. Kysela [-] )

ŽK: 35. M. Juroš , 67. M. Babka , 78. J. Růžička - 25. D. Buchtele , 64. P. Keclík , 66. J. Keclík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BROM Josef - MRÁZ Roman, HOŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: JAROSLAV RAUSCHER
Tip experta: výhra domácích

Pro mě Prachatice zatím nejlepší tým, se kterým jsme hráli. Ale na druhou stranu Semice se u nás předvedly také v dobrém světle. Očekávám útočný fotbal s hodně brankami. Pokud si Prachatice pohlídají standardky hostů, připíšou si tři body do tabulky. Tip 4:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích