1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Slavia si na těžkém terénu poradila se Sviny a bere uklidňující tři body


Branky


20

Jaký byl průběh utkání? Na zápase fotil Roman Dohnal, prohlédnetě si tak i fotogalerii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za hustého deště a chladného počasí nastoupily oba týmy do utkání, ve kterém byly favority podle tabulkového postavení domácí. Po počátečním oťukávání to byly právě Trhové Sviny, které si vytvořily první velkou šanci. Po centru na zadní tyč zakončoval Kodras, ale orazítkoval pouze konstrukci branky hostí. Poté se o slovo přihlásili hosté od Malého jezu a hned gólově. Wegenkittl po standardní situaci nedal krásnou hlavičkou brankáři sebemenší šanci a otevřel skóre utkání.

 

Domácí byli lehce zaskočeni a za pár okamžiků tahali míč z vlastní branky podruhé, když se po kolmici objevil sám před brankářem Rajzl a nemýlil se. Do poločasu však domácí korigovali stav utkání. Po velmi totožné akci z pravé strany a centru se Kodras tentokrát hlavou nemýlil a zápletka do druhého poločasu byla na světě.

 

Domácí vyšli z kabin velmi nabuzení a hostům míč v druhé půli příliš nepůjčovali, avšak gólové příležitosti si vytvářeli poskrovnu. Tou největší byl centr ze strany, který se otřel o břevno slávistické branky. Utkání se blížilo konci a hosté byli zalezlí v bloku a vyráželi k rychlým protiútokům. Jeden takový využil Hromádka, kdy po dlouhém výhozu od brankáře šel z poloviny hřiště sám a gólmana domácích preloboval. Ke konci zápasu mohl ještě navýšit skóre Hasenöhrl, jenž trefil tyč, a po něm Bohůnek sám na penaltě trestuhodně přestřelil. Tři body si tak po vyrovnaném odvezli šťastnější hosté.

video

 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): Po vítězném zápase s Větrní jsme chtěli navázat na kvalitní výkon a bodovat také ve Svinech. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, což se potvrdilo. Domácí hrozili hlavně po stranách a posílali nebezpečné centry do pokutového území. My jsme dali dva slepené góly, které nám dodaly klid. Druhá půle byla v režii domácích, naštěstí se nám ke konci podařilo proměnit brejkovou situaci a vezeme si všechny body. Chtěl bych pochválit pozornou obranu v čele se stoperem Bočkem, která skvěle fungovala. Komu se naopak zápas nepovedl, byl rozhodčí Kříž, který pískal špatně na obě strany a následně rozdával žluté karty za řeči.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - L. Gažák [-] (62. L. Lenk [-] ) , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , M. Kodras [-] , F. Pavel [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] (85. M. Popovič [-] ) , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - L. Hromádka [-] (86. V. Bravenec [-] ) , P. Rajzl [-] , O. Wegenkittl [-] , M. Bohůnek [-] , M. Boček [-] , J. Vranovský [-] (74. D. Šťastný [-] ) , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] (91. P. Hasenöhrl [-] ) , P. Kindermann [-] (69. P. Babka [-] )

ŽK: 40. M. Slípka , 50. M. Bohůnek , 83. L. Hromádka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - CIGÁŇ Roman, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: JAROSLAV RAUSCHER
Tip experta: výhra domácích

Trhové Sviny, takovej černej kůň soutěže, myslim, že ho nečeká lehké utkání, ale kvalitou a rychlostí Slavii zvládne a poskočí na 3. místo tabulky díky ztrátě Lhenic. Tip: 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích