1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

22.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cholupice si odvážejí ze zápasu s Tempem tři body


Branky


0

Sobotní zápas mezi Tempem a Cholupicemi skončil podle předzápasových očekávání vítězstvím hostů. Domácí si sice vypracovali velké množství šancí, doplatili však na nízkou produktivitu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se mohli ujmout vedení v 17. minutě, Kadlec však samostatný únik neproměnil. Další obrovská příležitost Tempa ze 36. minuty skončila střelou Netušila pouze do břevna. Pár vteřin před koncem šli hosté do vedení, když se po zmatcích v obraně Tempa prosadil do odkryté brány Kuchař. 

Cholupice se hned v úvodu druhé půle prosadily znovu, když se po centru trefil Zelenka. Pět minut poté si hosté připsali další velkou šanci, tvrdou střelu Dombiho však Kuchař vyrazil. Tempo snižilo v 60. minutě, když centr z přímého kopu usměrnil do brány Netušil. Následoval závěrečný tlak domácích. Přímý kop zahrával Prucek, jeho střela však těsně minula bránu. V sámém závěru utkání zahrávalo Tempo tři rohové kopy, ani jeden však ke gólu nevedl a tak utkání skončilo poměrem 1:2.



Ohlasy k zápasu


Trenér domácích Libor Koller si pochvaloval předvedenou hru svého mužstva v prvním poločase, mrzely ho však neproměněné šance. Minimálně bod si jeho svěřenci určitě zasloužili, domnívá se.
Naopak trenér Cholupic Rudolf Kahle s výkonem svých svěřenců spokojený nebyl a uznal, že šlo o šťastné vítězství. I to se však prý počítá.



Sestavy


FC Tempo Praha
J. Kuchař [-] - V. Kalina [-] (65. T. Kolínský [-] ) , J. Nechvíla [-] (69. P. Geissler [-] ) , M. Netušil [-] , P. Prucek [-] - J. Klouček [-] , D. Perl [-] , L. Tománek [-] , J. Hurka [-] , D. Kadlec [-] - P. Frei [-]

TJ Sokol Cholupice
D. Pajaziti [-] - J. Masner [-] , A. Syrovátka [-] (46. L. Srba [-] ) , T. Pechar [-] , K. Dombi [-] - A. Douda [-] , T. Souček [-] , M. Gallo [-] , F. Janoušek [-] (46. Z. Špaček [-] ) - K. Zelenka [-] , L. Neveršil [-] (32. L. Polák [-] )

ŽK: 32. J. Klouček , 61. D. Kadlec , 81. P. Geissler , 82. L. Tománek - 13. K. Dombi , 79. L. Polák .
Hráči zápasu: M. Netušil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.