3:1
(3:0)
88. P. Milota (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior rozhodl o výhře nad Lokomotivou už v prvním poločase


Branky


5. D. Petráň , 26. M. Čapek , 45. V. Šrámek - 88. P. Milota (p.)
21

Hosté prospali první poločas a i když ve druhém zabrali a mimo jiné vybojovali dvě penalty, víc než na jeden gól to nestačilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny dopřál domácím pohodlný náskok

V prvním poločase domácí hned od úvodního hvizdu byli lepším mužstvem a první velkou šanci jsme vypracovali ve 4. minutě, když V. Šrámek vyzval průnikovou přihrávkou Balouška do vápna a ten v zakončení trefil nohy brankáře. V 6. minutě přišla ze strakonické strany další pěkná akce po pravé straně, když Němeček uvolnil po lajně Balouška, který přetaženým centrem našel nabíhajícího Petráně a ten už se trefil do černého - 1 : 0.

 

V 16. minutě se hosté dostali k vápnu a tvrdá střela Miloty Lízala nezaskočila. Ve 23. minutě si hráči role z úvodního gólu prohodili, Petráň přesně nacentroval na Balouška a ten z voleje přestřelil. V 26. minutě Zelenka připravil tutovku pro Čapka a ten až na podruhé dotlačil balon za Rodenova záda - 2 : 0.

 

Ve 40. minutě Němeček se vydal na výlet, prošel s balonem až před Rodena, ale koncovka ho zradila. Ve 45. minutě se k trestnému kopu ze 30 metrů postavil Baloušek a jeho střela prošla zdí, kde si balon přebral V. Šrámek a dává do šatny na 3 : 0.

Lokáda převzala iniciativu, proměnila ale jen jednu z penalt

Po přestávce se do první šance dostali hosté a Lízal se musel při střele Květouna hodně natáhnout, aby jeho střelu vytěsnil na rohový kop. V 59. minutě  Touš pronikl po křídle až do vápna, předložil balon Bálkovi a ten přestřelil. Tato akce byla poslední, kdy domácí ohrozili branku hostí. Zato hosté převzali iniciativu a dostávali se i do šancí.  V 76. minutě si ve vápně počínal nedovoleně M.Šrámek, následovala penalta a exekutor Kocar přestřelil. O minutu později se za obranu dostal hostující Choutka a jeho střelu Lízal výborně vykryl. V 86. minutě hosté kopali další penaltu po nedovoleném zákroku Oušky a tentokráte ji Milota proměnil a upravil skóre na 3 : 1, které zůstalo až do konečného hvizdu hlavního rozhodčího Jevčáka.   

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA                                             

Stats

Rohy: 2:5

Střely na branku: 5:5



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , T. Zelenka [-] (36. J. Ouška [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (57. M. Touš [-] ) , V. Šrámek [-] , D. Petráň [-] (48. M. Boukalík [-] ) , P. Baloušek [-] , L. Němeček [-] , D. Bálek [-] , M. Čapek [-] (71. J. Zušťák [-] )

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Kamiš [-] , P. Milota [-] , D. Bláha [-] , S. Havel [-] (46. Z. Gregor [-] ) , L. Niedl [-] , D. Kocar [-] (80. P. Kříž [-] ) , J. Květoun [-] , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , T. Hüttner [-]

ŽK: 71. D. Bálek , 76. M. Šrámek , 80. P. Baloušek - 61. R. Čapek , 67. T. Choutka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jevčák Martin - LEPIČ Jiří, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Marek Kodras
Tip experta: remíza

Tady není o čem spekulovat, nemůže to skončit jinak než remízou 0:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Junioru nezbývá nic než bodovat

Tip: výhra hostů