3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice neuhlídaly Šteyera, ten zazářil hattrickem


Branky


19

Plánští vyhlásili pro zápas s Bavorovicemi jasný cíl - nic než tři body. A hlavně díky střelecké chuti Petra Šteyera jej splnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šteyer uklidnil domácí brzkou brankou

Planá se s Bavorovicemi dohodla na sehrání zápasu už ve svátečním pátečním podvečeru. Oba celky na jaře vyhrály jen jednou, Planá se musela obejít bez trojice vykartovaných hráčů z minulého kola, ale díky širokému kádru to pro ni nebyla nepřekonatelná překážka. Domácí vstoupili do utkání výborně, když Sýkoru překonal už ve 2. minutě Šteyer. Domácí útočník mohl za pár sekund přidat druhou branku, ale zvolil nepřesnou přihrávku na Cardu, od něhož se míč odrazil do náruče brankáře Bavorovic. Planá měla v zápase více sil a v prvním poločase hosty přehrávala, ve 26. minutě pálil tvrdě k tyči Beran a Sýkora se blýskl dobrým zákrokem.

 

Bavorovice ale byly nebezpečné a ve 30. minutě mohlo být srovnáno, po povedené akci ale Radek Hanousek z malého vápna otřel své zakončení o brankáře Hotového a míč skončil na tyči, dostat balón do sítě se nepodařilo ani dorážejícímu hráči. A tak zahřmělo na druhé straně. A byl to opět Šteyer, který využil dobré Szabóovy práce, který adresoval spoluhráči přesnou přihrávku napříč vápnem a Šteyerovi už jen stačilo nastavit kopačku - 2:0. Nejnebezpečnějšími hráči hostů byli Blažek a Radek Hanousek, druhý jmenovaný zakončil poločas povedenou střelou z přímého kopu, kterou Hotový s námahou vytlačil na roh.

Hanousek jen snížil

I ve druhé půli mohl padnout brzký gól, tentokrát do plánské sítě. J. Hanousek hledal povedeným centrem R. Hanouska, kterému chyběly k trknutí do míče centimetry. V 57. minutě měli zase tutovku domácí, po Cardově přihrávce zakončil Kneys jen do nohou brankáře Sýkory. Hotový pak musel krotit jedovatý Blažkův pokus přímým nártem, hosté po něm zahrávali roh. Pak už dokonal hattrick domácí Šteyer. Tentokrát pláchnul bavorovické obraně, udělal kličku Sýkorovi a pohodlně dovezl míč do brány - 3:0.

 

Sýkora poté chytil Cardovo zakončení. Hosté nesložili zbraně a okamžitě snížili, po pěkné akci se zaslouženého gólu dočkal R. Hanousek. Hosté se ještě několikrát dostali na dostřel brány, vypracovali si standardní situace, ale Lengyel a spol. si obranné situace dobře pohlídali. A protože ani jednu z nabídnutých brejkových situací domácí nedokázali vyřešit, ukončil sudí zápas za skóre 3:1 pro domácí. Důležité body tak zabrala Planá.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Toto velice důležité utkání jsme zvládli a jsme rádi za 3 body. V utkání jsme si vytvořili nespočet šancí a jenom škoda, že jsme proměnili pouze 3. V prvních 60 minutách si myslím, že jsme byli jasně lepším týmem a soupeře přehrávali. Po třetím golu už kluci polevili a Bavorovičtí byli do konce zápasu více na balonu a častěji se hrálo na naší polovině. I přes tři vyloučené nás bylo na zápas stejně připravených 17 a za to bych chtěl klukům moc poděkovat! Nejlepšího hráče musím vybrat samozřejmě Peťu Šteyera, jenom je škoda, že těch šancí neproměnil víc.




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , T. Plojhar [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] (67. S. Bukharin [-] ) , P. Šteyer [-] (72. L. Balogh [-] ) , T. Pintér [-] , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] , M. Beran [-] (87. J. Lašák [-] ) , M. Píchal [-] (14. J. Szabó [-] )

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] , D. Rottenborn [-] , J. Sekyra [-] (67. F. Klíma [-] ) - J. Vlček [-] , J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] , M. Blažek [-] , T. Kučera [-] , M. Pancíř [-] - R. Hanousek [-] -

ŽK: 84. T. Pintér - 64. R. Hanousek , 65. J. Hanousek , 65. F. Šafránek , 84. J. Vlček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - LEIŠ Filip, BEZPALEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Marek Kodras
Tip experta: remíza

Plané budou chybět vyloučení hráči z minulého kola, proto správně zvolí opatrnou taktiku lehce defenzivního rázu, se kterou budou slavit úspěch. Očekávám velmi pozitivní výsledek 0:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Body zůstanou doma

Tip: výhra domácích